Femeia și soțul ei,  Dan Muirhead, ce erau împreună de șase ani, s-au chinuit timp de doi ani și jumătate, fără succes, să devină părinți, și chiar vorbiseră despre ce nume ar trebui să-I dea moștenitorului lor. Însă, pe 23 mai, anul trecut, bărbatul a murit brusc din cauza unnor afecțiuni ale inimii. Cei doi au mers la culcare, însă a doua zi dimineață, Dan nu s-a mai trezit.

Steph a încercat să-i facă masaj cardiac până la sosirea ambulanței, însă medicii nu au mai reușit să-l aducă înapoi pe tânărul de 29 de ani, descoperind că acest suferea de două afecțiuni ale inimii, ce i-au fost fatale.

La opt luni de la moartea tragică a bărbatului,  femeia, în vârstă de 24 de ani, abia începea să-și revină, când a avut parte de bucuria vieții ei. A descoperit că este însărcinată. Deși a luat mult în greutate de la pierderea acestuia, și era tot timpul balonată și simțea un disconfort, Stephanie nu s-a gândit nici o clipă că ar ptuea fi însărcinată, până într-o zi când mama lui Dan i-a pus mâna pe burtă și i-a spus că ea crede că este gravidă.

Și-a făcut imediat programare la medic, în ianuarie , anul acesta,  iar în urma unei ecografii medicii i-au confirmat vestea: mai  avea doar o lună până devenea mamă. Așadar, în luna februarie ea a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, pe nume Jesse.

 

„Eram așa concentrată pe lucrurile care s-au întâmplat anul trecut, încât deși vedeam că mă umflu pe zi ce trece, am crezut doar că m-am îngrășat. Nu știam exact cum să reacționez, simțeam doar că faptul că mai am o parte din Dan era ceva incredibil, dar în același extrem de dureros pentru că el nu era aici să se bucure de copil. Am încercat timp de doi ani și jumătate să devenim părinți , iar Dan spunea mereu cât de mult își dorește să devină tată. Jesse a fost unul dintre numele pe care le-am discutat să i-l punem bebelușului. Se pare că am rămas gravidă cu doar câteva zile înainte să moartă Dan”, a spus aceasta.