Issac Vatkin, în vârstă de 91 de ani,  și-a ținut de mână iubita soție, Teresa(89 de ani), în momentul în care aceasta a murit sâmbătă la ora 12.10 după o luptă lungă cu boala Alzheimer. Apoi acesta s-a așezat lângă ea și fără să-i dea drumul la mâna a murit și el după doar 40 de minute, pe patul de spital din Highland Park din Skokie, statul american Illinois.

Cum arată Shannen Doherty la două luni de la terminarea ședințelor de chimioterapie. Transformarea este emoționantă

N-au petrecut nici o zi departe unul de celălalt

Un membru al familiei lor a fost nevoit să le desfacă degetelem la 12.50, când Issac și-a dat ultima suflare. Leo Vatkin, fiul cuplului, a povestit că tatăl lui nu a vrut niciodată să facă nimic fără soție lui sau să stea departe de ea, fiind nedespărțiți întreaga viață.

Copiii cuplului au declarat că deși sunt foarte triști că i-au pierdut, au măcar consolarea că au rămas împreună până la sfârșit și au plecat tot împreună.

”Nu voiam să îi văd murind, dar nimeni nu putea să ceară un final mai bun decât acesta”, a spus William Vatkin, unul dintre nepotii cuplului.

Soții Vatkins s-au cunoscut în țara lor nativă, în Argentina, iar apoi s-au căsătorit și s-au mutat în Skokie. Ei au avut trei copii: Clara, Daniel și Leonardo. Ei au fost înmormânatți împreună luni, iar fiica lor, Clara Gesklin, a spus că „părinții ei se iubeau așa mult, încât pur și simplu nu puteau trăi unul fără celălat”.

”Au rămas îndrăgoștiți până la sfârșit, până în ultima secundă”, a spus și preotul care a oficiat slujba de înmormântare, care a avut loc în Chicago.

 

Citește și: Uimitor. La doar 37 de ani a născut 38 de copii. A devenit pentru prima dată mamă la 13 ani