Cerem, concret, să fim tratați altfel și sperăm că el a înțeles și va face ceea ce ne dorim. Dar această ”strategie” nu funcționează. De fapt, rezultatul este că îl îndepărtează mai mult pe celălalt, mai ales, dacă ai ales calea reproșurilor.

Nu atragi mai multă dragoste în viața ta prin reproșuri

Dacă îi spui ”nu-mi arăți că mă iubești!”, ”niciodată nu îmi dai flori!” sau chiar ”sigur îți place de x, e mai drăguță ca mine, am văzut eu ce ocheade îi aruncai!” îți vei îndepărta partenerul. În schimb, există alte metode mai eficiente prin care să atragi mai multă dragoste în viața ta.

Bineînțeles, este bine să comunici deschis și să spui ce îți dorești, dar trebuie să faci într-un fel care să convingă persoana și nu să o îndepărteze. Află cum să atragi mai multă dragoste în viața ta.

Ceea ce-i determină pe ceilalți te iubească este ceea ce tu dăruiești, la rândul tău

Pentru a primi dragostea pe care ți-o dorești, contează foarte mult ceea ce tu le transmiți celorlalți. Starea în care ești în majoritatea timpului dictează modul în care se vor desfășura relațiile tale. Atragem oamenii și experiențele care se potrivesc energiei noastre predominante.

Deci, dacă de obicei te simți împlinită, fericită, vei atrage mai multă dragoste și energii pozitive de la cei din jur. Dacă tu relaționezi ușor cu ei, dacă dăruiești tu prima dragoste, vei primi, la rândul tău de la apropiați acceași dragoste pe care o emani. Soțul, prietenul, copiii, prietenii vor fi toți încântați să fie în preajma ta. O astfel de persoană atrage multă dragoste în viața ei.

Tristețea și nemulțumirea îi fac pe oameni să te evite

Dar dacă, de obicei, ești într-o stare de nemulțumire, ești morocănoasă sau tristă, vei atrage experiențe care se potrivesc stării tale de spirit. Așa vor fi și relațiile din viața ta. Energia pe care o răspândești în jur va dicta modul în care se desfășoară relațiile tale.

Nu e cazul să te întristezi, dacă ai realizat că ești o persoană mai degrabă negativistă. Există moduri de a te schimba și ca să atragi mai multă dragoste în viața ta. O altă veste bună este că nici nu e greu să faci asta.

Și tu poți să atragi mai multă dragoste în viața ta

Încearcă să te cunoști mai bine pe tine însăți. Este foarte important să petreci câteva momente singură în care să reflectezi asupra ta. Încearcă fii cât mai obiectivă. Nu te plânge. Nu-ți găsi nod în papură, dar nici nu te supraevalua. Vezi care sunt calitățile tale pe care le poți pune în slujba celorlalți și care să îi motiveze să își dorească să fie lângă tine și să te iubească.

Cultivă dragostea din interior

Sursa dragostei este în interiorul tău. A primi iubire vine după ce tu dai. Și cel mai bine ar fi să fii mulțumită cu tine însăți, chiar și dacă ești singură. Nu înseamnă că relațiile sunt inutile. Dar să aștepți să fii fericită doar atunci când un bărbat îți arată că te iubește, înseamnă să te condamni la nefericire pe viață. Niciodată un alt om nu va reuși să îți umple golul interior pe care tu singură nu reușești să-l umpli.

Gândește-te la cum ai vrea să fii tratată

Cum să atragi mai multă dragoste? Gândește-te la cum ai vrea să fii tratată într-o relație. Ai grijă de tine în felul acesta tu însăți sau aștepți ca altcineva o facă? Ține minte: dacă tu te disprețuiești și nu îți acorzi importanța cuvenită, același lucru îl vor face și ceilalți.

Întreabă-te dacă tu dăruiești, la rândul tău, aceste lucruri pe car eți le dorești celor din jur? De cele mai multe ori, oamenii răspund cu reciprocitate.

Nu mai încerca să-i schimbi pe ceilalți

Cicăleala și nemulțumirea ta exprimată nu-l vor inspira pe cel de lângă tine să se schimbe. Dar dacă va vedea că tu te porți diferit, s-ar putea să-și schimbe atitudinea.

Deci, acum că este clar cum poți primi dragostea pe care ți-o dorești, nu mai rămâne decât să treci la fapte. Dacă există acel bărbat special în viața ta, fii sigură că îți va arăta mai multă iubire. Dacă ești singură, s-ar putea ca în lunile următoare să apară iubirea și pe strada ta. Și fii sigură că familia și prietenii tăi vor observa schimbarea. Nu numai că se vor bucura de ea, dar vor începe și ei, încet, să se schimbe și să fie mai iubitori.

Citește și: Alegerea partenerului de viață – cele mai frecvente greșeli

Sursa foto: shutterstock