Și pentru ca soțul tău să fie un adevărat gentleman, să nu mai fie atât de comod și să te ajute la treburile casnice, iată câteva trucuri ce cu siguranță vor da rezultate:

Comunicarea, mama reușitei

Știu că te-ai săturat de același sfat cu comunicarea. Însă, dacă vrei să ai un soț „ascultător”, mai bine ai începe cu așa ceva. Pregătește masa de seară și, printre înghițituri, mai strecoară și câte un cuvânt despre cât de bine ți-ar fi dacă ar contribui și el cu câte ceva la treburile gospodărești.

Copiii, arma secretă

Nu-i cere tu soțului să-i scoată și pe ei în parc. Trimite-i pe cei mici să se ocupe de acest aspect. Vei vedea că, la insistențele lor, va accepta cu mai multă plăcere, decât la ale tale. Așa că, fii abilă și folosește și această „armă”.

Nu fi o mamă eroină!

Copiii au nevoie și de tată. Și dacă tu îi acaparezi, e oarecum normal ca nimeni să nu aibă curaj să se implice. Așa că, în ceea ce-i privește pe cei mici, „învață-l” și pe el, chiar de la nașterea acestora, să aibă unele sarcini.

Nu-l cicăli

Nu rezolvi absolut nimic dacă în fiecare zi îi spui același lucru. Ba, mai mult, nu vei face altceva decât să pui paie pe foc. Ai mare atenție, deoarece riști să rămâi singură. Mai bine ia-l cu frumosul și spune-i exact ce ai vrea. Și nicidecum nu-i cere pe un ton milităresc.

Sursa foto: 123rf.com