Până la urmă, sunt niște trucuri atât de simple, încât, de obicei, nici nu te gândești la ele. Află cum să faci să îl atragi și să-l ”ții în plasa ta”! Dar, mai ales, cum poți avea o relație împlinită și fericită, astfel încât el să-și dorească să te aibă mereu aproape.

Fii subtilă și ademenitoare

Dezgolește câte un pic fiecare dorință. Ca să îl conduci acolo unde vrei tu, regizează câteva scene romantice, creează ambient, nu te teme să te lași dusă de valul propriilor trăiri. Pregăteste câte—
va surprize și arată-i că poți reaprinde flacara pasiunii. Sigur îl vei surprinde plăcut. Apoi, rezer-vă-i lui plăcerea de a înlătura doar voalul transparent care mai acoperă secretul.

Devino jucăușă și imaginativă!

Dezbracă crusta de compexe și lasă la iveală farmecul personal. Fii naturală și spontană. Nu ezita să fii năstrușnică, jocul e „sarea și piperul” unei relații. Orice atitudine nouă va fi electrizantă pentru el și, fii sigură, că așa, or să sară și scântei.

Renunță la complexe!

Nu este nimic rușinos în a-ți face cunoscute dorințele. Dacă lași toate inhibițiile deoparte, vei constata că ești în stare de lucruri, pe care nu te-ai gândit că le poți face. Îl vei surprinde pe el și pe tine în mod plăcut.

Pune-te în valoare!

Există niște standarde de frumusețe, pe care le regăsești peste tot, fie că răsfoiești o revistă, fie că privești la televizor. Dacă tot timpul te vei compara cu imaginile de acolo, care sunt, dealtfel, cu grijă cosmetizate, vei ajunge să ai o părere devastator de proastă despre trupul tău. Cu siguranță, partenerului tău îi place corpul tău așa cum este și te găsește foarte atrăgătoare. Nu lăsa o imagine negativă despre cum arăți să stea în calea satisfacției tale sexuale. Ai propria ta strălucire, așa că dă frâu liber magnetismului și vei fi o femeie împlinită.

Sursa foto: 123rf.com