Uită de prejudecăți și învață să îți exprimi dorințele ascunse. Îți spunem noi secretul. El asta așteptă, să îți afle fanteziile. Așa o să fii și tu cu zâmbetul pe buze, o să „te delectezi” cu satisfacția și ai să uiți de nemulțumire și tristețe. E vremea să stârnești gelozii pentru buna ta dispoziție. Îți sugerăm câteva trucuri simple care îți vor aduce împlinirea.

Fii sigură de puterea ta de seducție

Încrederea în tine trebuie să fie pe primul loc. Nu te lăsa descurajată de micile imperfecțiuni. Bărbații adoră femeile cu personalitate. Pune-ți în valoare, cu multă convingere, propria strălucire și îl vei atrage ca un magnet. Dacă dorințele tale sunt închise într-un „seif” bine păzit de propriile temeri și idei preconcepute, atunci, cu siguranță, vei rămâne nemulumită în ceea ce privește via-
ța intimă. Încetează să fii propriul călău al armoniei cu tine însăți. El nu poate să aibă sorți de izbândă în a descifra codul tău secret, dacă tu nu îi dezvălui cifrul. Dacă nu primește niciun semnal din partea ta, el nu are de unde să știe ce și cum îți place.

Reiventează-te în fiecare zi

Ai grijă de tine, fii foarte atentă la detalii, într-un cuvînt, fii mereu înfloritoare. Ceva ce pe tine te împlinește îți va aduce prospețime și, cu siguranță, aceasta nu va trece neobservată. Jonglează cu propriile-ți atuuri și, așa, îi vei stârni mereu curiozitatea. Atenția și dorința lui de a te redescoperi vor rămâne vii și nealterate. Da, asta înseamnă efort, dar te asigur că merită.

Sursa foto: 123rf.com