Primul pas: Atrage-l

Acesta este cel mai evident pas. Bineînțeles că îi vei trezi interesul față de tine prin atracție. Cel mai mult contează la ei partea vizuală, dar asta nu înseamnă că trebuie neapărat să arăți ca un fotomodel. În acest demers, cele mai importante arme ale tale sunt încrederea în tine însăți, felul de a fi (persoanele vesele și optimiste atrag ca un magnet). Nu strică nici să faci sport regulat. Pe lângă faptul că vei fi în formă, această activitate va avea un efect bun asupra ținutei generale și, nu în ultimul rând, asupra psihicului tău.

Pasul 2: Fii relaxată

Odată ce a apărut atracția și ați început să vă întâlniți, nu te miști încă pe teren sigur. Mai durează până se va îndrăgosti. Ar fi bine ca în această perioadă să nu analizezi prea mult lucrurile și să nu ai prea multe așteptări. Dacă atunci când vă întâlniți la o cafea, tu deja plănuiești nunta voastră în capul tău, nu ești pe drumul cel bun. Ar trebui să fii relaxată și să încerci să îl cunoști mai bine. Curiozitatea sinceră despre persoana lui, deschiderea și buna ta dispoziție sunt de ajuns pentru a-l cuceri.

Pasul 3: Nu renunța la viața ta

Atunci când relația devine mai serioasă, ai tendința să lași tot ce făceai până atunci și să-i dedici lui tot timpul tău liber. Dar chiar asta nu trebuie să faci. Nu renunța la visele, hobby-urile sau prietenele tale. Bineînțeles, va trebui să-i faci și iubitului tău loc în program și chiar unul important, dar asta nu înseamnă să reunți la orice altceva.

Pasul 4: Decide dacă vrei să rămâi cu el

Întreabă-te dacă vrei să fii cu el sau doar îți dorești să fii cu cineva ca să nu fii singură. Trebuie să știi dacă el este într-adevăr ”alesul” și dacă vrei într-adevăr să rămâi cu el. Întreabă-te dacă îți place să petreci timp cu el, este un om care scoate la iveală ce este mai bun din tine și cu care simți că ai multe de împărtășit. Aveți proiecte comune și te vezi alături de el pe termen lung.

Pasul 5: Apreciază-l și respectă-l pentru cine este el cu adevărat

Bărbații au mare nevoie de respect și apreciere. Dacă te iubește, tot ce își dorește este să te facă fericită și faptul că reușește îi dovedește că este un om de succes. Așa că arată-ți aprecierea față de el. Laudă-l și mulțumește-i pentru ce face pentru tine, chiar dacă este vorba de lucruri mărunte, cum ar fi să-ți deschidă ușa când intri în casă, să-ți dăruiască o floare sau să-ți facă un ceai atunci când ești răcită. Astfel, își va înmulți dovezile de dragoste pentru tine pentru că va avea satisfacția că este prețuit.

Sursa foto: 123rf.com