Lasă-mă să ghicesc: de îndată ce a plecat Cenuşăreasa de la bal, caleaşca s-a transformat în dovleac? Da, ştiu şi eu, minunile se sting repede. Pot să ţină cel mult trei zile, ca în basme. Hai să luăm clasica poveste: tu, el, dragoste nebună. O perioadă de timp nimeni şi nimic nu pare să fie mai important, dar, apoi, visul de iubire se spulberă. De fapt, încet, încet ajungi „să-l cunoşti ca pe-un cal breaz” şi unde mai pui că, cel puţin un bun prieten de-al lui, de pe vremuri, îl răpeşte rapid şi des din peisajul conjugal. Amicul de pahar devine mai important decât tine….

Amicul de pahar, burlac convins, amator de distracții

Amicul de pahar devine un prieten de nedespărţit al soțului tău. E un burlac convins, pus mereu pe glume şi distracţie, cu siguranţă, a ajuns să te calce îngrozitor pe nervi. Ţi se pare prea mult, ai impresia că „ai tras lozul necâştigător” şi că relaţia ta a devenit un dezastru? Nu pica pradă deznădejdei! Dacă îţi pui ambiţia, în mod sigur, ajungi să deţii tu controlul. Planul de bătaie? Nimic mai simplu: „schimbă macazul”!

Ieși și tu cu prietenele

Cu siguranţă, ai şi tu prietene bune cu care te poţi întâlni, din când în când, în oraş. Mai mult, găseşte ţi preocupări, cultivă ţi din nou hobby urile, pe care le-ai dat uitării. Dacă îi arăţi că eşti independentă şi echilibrată, ai toate şansele să ţi l reapropii necondiţinat. Ai putea fi plăcut surprinsă de faptul că întâlnirile între amici vor fi din ce în ce mai rare. Astfel, îţi faci mai bine loc în lista lui de priorităţi.

Farmecul tău, armă imbatabilă pentru a-l recuceri

În plus, nu ţi pierde, niciodată, încrederea în feminitatea ta. Dacă te vei arăta mereu o femeie electrizantă şi încrezătoare în puterea de seducţie, fii sigură că va face tot ce îi stă în putinţă să te păstreze pe aproape şi să te „ascundă” cât mai mult de prietenii „pofticioşi”.

„Ceartă-te” repede cu obişnuinţa

Adoptă stiluri vestimentare diferite, care să te facă să te simţi confortabil. Astfel, vei ieşi din anonimat, iar ţinuta ta, de fiecare dată, va avea un plus de originalitate. Nu ezita să-ţi pui în valoare calităţile reprezentative. Fii sigură pe tine şi, fără doar şi poate, va lupta mai mult să nu cumva să te piardă!

Câteva clişee standard:

-  iese cu el şi nu te sună;

-  îl include şi pe amicul ostil ţie în planurile voastre de vacanţă;

-  chefuri prea dese cu băieţii, implicit numeroase seri de singurătate pentru tine;

- ai remarcat că nu faci parte din tabara lor, că soţul te ignoră total când se află sub influenţa lui nefastă;

- tovarăşul lui te tratează cu indiferenţă şi te subapreciază. Cu alte cuvinte, te desconsideră, pe faţă, şi se crede superior.

Sursa foto: shutterstock.com