Luna Decembrie este dedicată sărbătorilor de iarnă, bucurând cel mai tare copiii, care pândesc pe la geamuri primii fulgi de nea și își lustruiesc cizmulițele în așteptarea lui Moș Nicolae. Este de asemenea luna cadourilor și a poveștilor spuse la gura sobei și pentru că ne plac amândouă, ne-am hotărât să dedicăm Decembrie celor mici (venind în ajutor și celor mari) punem la copt cel mai mare festival pentru copii din țară între 6-8 Decembrie la Romexpo (adăugăm scorțișoară pentru gust).

Rețeta este simplă: luăm 14.000 de metri pătrați de hală pe care îi decorăm cu dichis transformând spațiul într-o lume de basm. Așezăm frumușel o scenă pe care lăsăm cele mai bune teatre pentru copii să se desfășoare în tihnă cu piese special alese și iubite de cei mici, între piese avem concerte numai bune de dansat și zbenguit.

Am invitat Teatrul Ion Creangă, Teatrul Țăndărică, Opera Comică pentru Copii să anime scena cu piese de teatru. Dansăm alături de Troble Crew, STEYsha School of Irish Dance, pășim într-o lume de magie cu Cristina Strecopîtov, Teo Magic Show, Magitot, Magic Bubble Show și povestim cu păpușile cu Ana Crăciun-Lambru și Crina Zvobodă. Avem si circ de la Funny Circus și un spectacol de gheață carbonică.

Vineri seară ne bucurăm de energia celor de la 5Gang, sâmbătă seară ne întâlnim cu Patrula Cățelușilor, duminică la prânz ascultăm Andra Gogan iar seara scena aparține celor de la Gașca Zurli.

De asemenea, vom întinde un ecran uriaș și proiectăm filme de care se vor bucura și copiii și părinții.

Restul de spațiu îl transformăm în loc de joacă, cu piscine cu baloane, trambuline, leagăne, tobogane lucioase, castele gonflabile, tiroliană. Pentru copiii ceva mai mari îndrăgostiți de tehnologie aranjăm un colțișor de gaming să se întreacă la cele mai noi jocuri.

După zbenguială, li se va face foame tuturor așa că vă invităm în zona de Food Court pentru o gustare și o băutură caldă cu miere, iar apoi cei mici vor avea energie pentru atelierele de creație sau workshopurile din festival.

În luna Decembrie, distracția se mută la Alandala Festival!

Festivalul Alandala are loc între 6 și 8 Decembrie la Romexpo, Pavilionul B2. Bilete se găsesc în rețeaua Entertix.ro, pe entertix.ro și myticket.ro. Eveniment prezentat de Kaufland, susținut de Petrom și Unicredit,  recomandat de Cristim, Vodafone, Lego și MagicFM. Parteneri Media: Unica, Avantaje, Libertatea, Phoenix Media, Aztec Inflatables  și Editura Didactică și Pedagogică.