”În aceste momente de durere imensă, în urma tragediei de la Colectiv, este responsabilitatea noastră a tuturor, din respect pentru tinerii care nu mai sunt, sau care se luptă pentru viața lor, să ajutăm ca ziua de mâine să fie mai puțin grea”, trasmite organizația Salvați Copiii România.

Asistență psihologică pentru familiile victimelor de la Colectiv

Fie că ați pierdut rude sau prieteni în incendiul de la clubul Colectiv, sau sunteți șocați de tragedia pe care o trăim, Salvati Copiii Romania oferă suport emoțional și consiliere psihologică prin echipa de psihologi a centrelor de consiliere din București. Persoanele care au nevoie de consiliere psihologică pot suna la numerele de telefon 021.321.00.50 sau 021.224.24.52. De asemenea, pe site-urile www.parintibuni.ro şi www.copiisinguriacasa.ro se poate primi consiliere psihologică. Dacă știi pe cineva care suferă în urma acestei tragedii, sfătuiește-o pe acea persoană să ceară ajutorul.

Pentru cei care vor să ajute victimele și pot oferi consumabile, medicamente, alimente, bani, pot suna la : 031.432.73.03 sau 0720.351.602 sau pot accesa site-ul colectiv.info pentru detalii.

Sursa foto: thinkstock.com