În noua colecție Mineralele Pământului, disponibilă pe colectii.libertatea.ro și la toate chioșcurile de ziare, vedeta este cuarțul roz.

Varietatea roz a cuarțului se formează datorită ionilor de fosfor. Culoarea sa impresionantă l-a făcut dintotdeauna atractiv pentru folosirea la crearea bijuteriilor, dar și la fabricarea porțelanului. În timp însă, odată cu descoperirile legate de proprietățile sale fizice și chimice, a ajuns să fie folosit la construirea computerelor și a televizoarelor sau în acustica electronică.

Află mai multe despre cuarțul roz din noua ediție a colecției Mineralele Pământului, pe care o găsești pe colectii.libertatea.ro sau la chioșcurile de ziare la prețul de 14,99 lei.

Mineralele Pământului e o colecție pentru întreaga familie, în care vei găsi 80 de minerale autentice de dimensiuni mari. Ele au fost alese cu mare grijă de cei mai buni geologi și mineralogi. Colecția spectaculoasă ajunge acum în casa ta, cu fiecare ediție săptămânală.

Fiecare ediție vine la pachet cu o revistă în care vei găsi curiozități, experimente și imagini impresionante. În plus, primești și o cutie specială pentru depozitarea mineralelor în cele mai bune condiții, ca un adevărat colecționar.

Descoperă povestea planetei și secretele ei uimitoare care fac posibilă lumea așa cum o știm azi.

Fii cu ochii pe colectii.libertatea.ro și pe chioșcurile de ziare și nu rata fiecare ediție impresionantă din colecția Mineralele Pământului.