Întâi a venit pe lume Elwood, în iulie 2014. Însă la opt luni de la nașterea acestuia, Leanne a aflat din nou că era însărcinată. Și, surpriză, de data aceasta cu gemeni!

Hendrix și Axl, acum în vârstă de doi ani, s-au născut în decembrie 2015, moment în care soții din Cheadle, Marea Britanie, au simțit că familia e în sfârșit completă.

Însă la 14 săptămâni după nașterea lor, Leanne a simțit o senzație familiară în corp. O cunoștea de la sarcinile precedente. O ecografie a scos la iveală faptul că era gravidă din nou. Nu cu unul, ci cu doi copii!

Când a aflat că aștepta din nou gemeni, Leanne își amintește că a plâns tot drumul către casă. Nu din cauză că ar fi fost dezamăgită, ci pentru că pur și simplu era copleșită, depășită de situație.

În decembrie 2016, s-au alăturat familiei Bowie și Phoenix (singura fetiță), iar în casa cuplului, așa cum era de așteptat, s-a instalat haosul. Nimic nu mai e cum era.

cinci copii trei aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Leanne cumpără în prezent peste 150 de scutece pe săptămână. ”Știam că viața noastră va fi haotică cu un set de gemeni, dar nu ne-am așteptat niciodată să mai vină un set de gemeni, și atât de repede!”.

E adevărat că trei dintre copii merg la creșă trei zile pe săptămână, dar numai să-i scoți din casă, la timp, este o provocare în sine, povestește mama – eroină.

Luată prin surprindere, familia nici nu a apucat să-și cumpere o mașină prea mare. În momentul de față, nici nu se pune problema ca toți cei șapte să încapă în mașină, așa că soții trebuie să fie extrem de creativi.

În tot acest haos, există și o parte bună, spune mama. Fiind toți sub trei ani, între copii s-a creat o legătură fantastică, una care altfel nu ar fi fost posibilă. În plus, nu există certuri legate de televizor. Toți copiii vor să se uite doar la desene animate.

Când avea doar trei copii, tatăl, Graham, lucra 14 ore pe zi ca bucătar. Cum însă situația s-a schimbatm, a fost nevoit să renunțe la acest job și să accepte unul de noapte, astfel încât ziua să-și ajute soția. În prezent, muncește de la 6 seara, în fiecare zi, până la 2.30 noaptea. Se trezește la timp pentru a pregăti prânzul pentru ”grupa mică”.

Între timp, cuplul s-a asigurat că nu va mai avea copii. ”Nu vrem să riscăm să avem și tripleți!”, spun cei doi.

Foto: Captură YouTube

Vezi și E impresionant ce a făcut o femeie înainte de a-și da bebelușul spre adopție|VIDEO

Citește și: