De multe ori nu vei vedea urme evidente ale trădării, cum ar fi să simți miros de parfum străin sau pete de ruj, așa că îți rămâne să descoperi tu cu ajutorul intuiției semnele. Totodată, nu trebuie să fii nici din cale afară de bănuitoare. Dacă nu este nimic, atitudinea ta poate genera tensiuni inutile.

Îți face cadouri neașteptate

Uneori, la începutul unei legături extraconjugale, bărbații se simt vinovați față de soție și încearcă să le cumpere bunăvoința prin flori, cadouri, pe care, de obicei, nu le făceau. Totuși, nu îl bănui doar pentru că este drăguț cu tine. Comportamentul lui poate avea, de fapt, motive bune.

Este mai interesat de aspectul său exterior decât de obicei

Dacă de obicei nu era interesat de cum arată și acum a început să țină regim, să meargă la sală, să-și cumpere haine noi, ar putea fi un semn că în sfârșit a început să-i pese de aspectul exterior, dar s-ar putea să și țintească la altcineva. Un parfum sau un aftershave nou ar putea fi și acestea un semn.

Nu mai este atât de atent cu tine

Au trecut momentele când orice spuneai sau făceai este minunat. Uneori, este un lucru normal care vine odată cu anii. Dar, dacă ajunge să te critice foarte des, să nu îți mai caute compania, să stați împreună, dar separat, fiecare la televizorul lui, atunci ar trebui să îți faci griji.

Mai puțin interesat de sex

Dacă, deodată, nu prea mai este interesat să facă dragoste cu tine, ar putea fi din cauză că a găsit pe altcineva. Nu trage însă concluzii pripite. Ar putea să fie foarte stresat la serviciu în perioada respectivă sau să aibă o problemă de sănătate și atunci are nevoie de sprijinul tău. Dar dacă nu are nicio problemă de genul ăsta, dar nu mai e interesat să aveți relații e clar că este ceva necurat la mijloc.

Lipsește inexplicabil de acasă

Este din ce în ce mai ocupat și lipsește la ore la care era de obicei acasă? Dă niște explicații ciudate, cu multe amănunte și parcă nu ai zice că a fost unde spune el? S-ar putea ca intuiția ta să nu se înșele.

Cheltuiește mai mulți bani

Nu știi unde s-au dus banii și el îți spune mereu tot felul de povești despre reparațiile la mașină și alte lucruri la care tu nu te pricepi? Ar putea fi și alte probleme, dar și aceea că cheltuiește banii cu o altă femeie. Dacă mai și găsești o notă de plată la un restaurant unde este clar că nu ați fost împreună, ar putea fi un indiciu.

Devine foarte secretos

Dacă atunci când este acasă, se izolează în baie ca să vorbească la telefon sau nu răspunde imediat când sună, după care găsește un motiv să iasă ar putea să-ți dea de gândit. Faptul că stă mult pe internet și se ferește de tine când este la calculator poate sugera că își caută sau a găsit pe cineva cu ajutorul unui site dedicat întâlnirilor. Totodată, se mai poate întâmpla ca, deodată, să-și facă un cont separat pentru a utiliza computerul de acasă.

Sursa foto: huffingtonpost.com