Scapă de inhibiții

Atunci când el este excitat și te ține în brațe, nu stă să observe micile tale imperfecțiuni, așa că nu te mai gândi la colăceii de grăsime sau că nu-ți stă bine tunsoarea. Stai liniștită, nu-i mai trece prin cap așa ceva! Deci, nu e cazul să te ferești, să stingi lumina sau să te crispezi.

Clișeele despre sex funcționează

Lumânările parfumate, baia cu spumă, lenjeria sexi – bun… sunt clișee, dar au devenit așa tocmai pentru că multă lume le folosește și… funcționează.

Spune-i ce vrei

Nu aștepta ca el să ghicească ce vrei și nu te simți prea jenată ca să-ți exprimi dorințele. Dacă vrei o schimbare, spune-i în cel mai dulce mod sau, mai bine, arătă-i ce-ți dorești.

Ai nevoie de un timp de tranziție

Îndeplinești diverse roluri: de mamă, de soție, de angajată, de gospodină… Nu poți să pregătești copilul de culcare, să termini de făcut curat în bucătărie și, apoi, să fii imediat gata de o partidă toridă de sex. De multe ori, ai nevoie de câteva momente de tranziție, cum ar fi, să faci un duș sau să te relaxezi răsfoind o revistă, înainte de a te trasforma în divă sexi.

Dacă te tot gândești la orgasm, s-ar putea să nu-l ai

Dacă te concentrezi pe orgasm, îngrijorându-te că nu-l vei avea sau încercând cu tot dinadisul să-l obții, efectul s-ar putea să fie invers. În acele momente, lasă-te în voia simțurilor și vei avea surprize plăcute.

Nu aștepta momentul

Uneori „pofta vine mâncând”. Dacă aștepți doar momentul în care să simți că vrei să-i smulgi hainele de pe el, s-ar putea să treacă mult timp până când veți avea parte de ceva „acțiune”. În schimb, dacă începi cu o îmbrățișare, ai să începi să vrei mai mult.

Durerea nu este normală

Dacă, în mod frecvent, ai dureri în timpul actului sexual, mergi la doctor. Poate fi o infecție urinară sau o altă problemă medicală. Dacă se întâmplă doar uneori, atunci pot fi momente în care ești prea încordată, stresată sau preludiul nu a fost suficient de intens.

Sursa foto: themusicninja.com