Iată câteva ”metode” prin care-i arăți că îl iubești:

Sărută-l

Chiar dacă dimineața ai multe de făcut și trebuie să pleci urgent la muncă, fă-ți timp să-i dai un sărut de bun rămas. Seara, întâlnirea poate fi marcată tot de un sărut. Și chiar și în momentele obișnuite, în care sunteți împreună poți să-l surprinzi cu un pupic. Nu înseamnă că inițiezi o partidă de sex, ci îi arăți că îl iubești.

Atingerile non-sexuale arată că-l iubești

Acele atingeri prietenoase sau un masaj de relaxare fac ca relația să meargă mai bine (și îmbunătățesc și viața sexuală).

Fă-i complimente

Mereu simți nevoia să-i spui lucrurile care te deranjează. Dar încearcă să-i spui și ceea ce-ți place la el. Cu cât îl faci să se simtă mai bine, cu atât relația voastră va înflori. Și te vei simți și tu mai bine…

Cere-ți iertare

Dacă ai făcut o greșeală, cere-ți iertare cât mai repede. Cu cât vei lăsa timpul să treacă, cu atât va fi mai greu și între voi s-ar putea instala o răceală periculoasă. Dacă vede că îți pare rău, ești sinceră și nu-l învinuiești, te va ierta din toată inima și va recunoaște și partea lui de vină.

Arată-i că ai încredere în el

Dacă cumva îl suspectezi că te înșală (mai ales, dacă nu ai motive), este greu ca relația voastră să înflorească pe fondul neîncrederii. Încearcă să revizuiești ceea ce simți și să vezi cum puteți avea o relație bazată pe încredere.

Fă-i cadouri

Nu trebuie să fie ziua lui și nu trebuie să fie ceva scump. Dăruiește-i zilnic ceva – poate fi un zâmbet, o mâncare bună, o felicitare, un nimic drăguț sau un obiect util – orice dar să fie din inimă.

Vorbește-i cu drag

Fă tot posibilul să-i vorbești pe un ton cald, afectuos. Normal că uneori vei fi supărată și vei avea tendința să ridici vocea. Încearcă să te stăpânești și, chiar dacă ai greșit, revino la acea intonație drăguță chiar dacă ești încă supărată. Va primi mai ușor o critică spusă de o voce dulce.

Sursa foto: 123rf.com