Dar contează foarte mult să ai un profil online atractiv. Uneori, nimeni nu trece de fotografia de profil, dacă nu le spune ceva. Deci, dacă îți dorești să găsești dragostea online, iată ce să faci și… să nu faci.

Pentru a avea un profil online atractiv…

  • Pune una din cele mai bune poze ale tale la profil. Nu trebuie să fie nici prea sexy, pentru că vei atrage doar aventurierii, dar nici nu trebuie să te dezavantajeze. Un truc: se pare că pozele făcute vara (nu neapărat în costum de baie) sunt cele mai atractive. În niciun caz, nu pune în locul fotografiei tale un peisaj, cățeluș etc. Semnalul pe care îl vei transmite este că ai ceva de ascuns și că nu arăți prea bine.
  • Celelalte fotografii pe care le postezi este bine să arate că ai o viață socială. Nu posta doar poze în care ești singură, dar nici unele în care să fii cu fostul tău prieten.
  • Cere ajutorul prietenilor în alcătuirea profilului – uneori ei te cunosc mai bine… Iar tu ești prea autocritică. Dacă este vorba de un site de dating, unde trebuie să spui exact ce urmărești nu pune texte de genul: ”prințesă caut prinț” – vei părea că ai pretenții prea mari și nerealiste. Nici replica ”îmi caut sufletul pereche” nu este așa de bună. Chiar și bărbații serioși care vor o relație solidă se vor speria un pic. La început, este vorba de niște simple întâlniri și apoi veți vedea ce vreți să faceți.
  • Nu scrie lucruri care apar în toate profilurile. De exemplu: ”îmi place să mă plimb pe malul mării, să ascult muzică” etc. Fii mai specifică în preferințe și arată-ți interesul pentru activități sociale. Dacă te descrii ca fiind workoholică sau dependentă de internet, nu vei opține reacții pozitive. Vei crea impresia că nu vei avea niciodată timp de întâlniri. În schimb, dacă ești pasionată de un sport, de teatru, de concerte – atunci el poate vedea ce interese comune aveți și ce ați putea face împreună.
  • Nu poza nici în femeia care e tot timpul fericită. Vei părea falsă. Dar nici nu îți expune nefericirile online. Un ton optimist, dar nu exagerat, este de dorit.

Sursa foto: 123rf.com /  Andriy Popov