Există mici schimbări pe care le poți face pentru a avea mai mult sex-appeal. S-ar putea să și se pară că nu ai făcut mare lucru, dar bărbații din jurul tău vor remarca.

Evită discuțiile superficiale

Experimentele sociologice au comparat impresiile pe care le lăsau persoanele care vorbeau doar de lucruri superficiale față de cele care alegeau subiecte mai interesante. Rezultatul a fost că oamenii care povesteau despre înșiși, despre credințele și pasiunile lor păreau mai atractivi decât cei care discutau despre vedete, ce lucruri și-au mai cumpărat sau ce au mai văzut la televizor. Totodată, vei fi mai atractivă dacă îl privești în ochi și îl asculți, la rândul tău, cu atenție.

Gesticulează atunci când vorbești

Oamenii îi văd pe cei care folosesc gesturile mâinilor față de cei care sunt mai imobili atunci când vorbesc ca fiind mai atractivi.

Îmbracă-te cu sex-appeal

Nu înseamnă să arăți cât mai mult din piele, ci să alegi hainele care te pun cel mai bine în valoare. Poate chiar să mascheze niște mici imperfecțiuni sau să acopere mai mult, pentru a lăsa mai multe de descoperit mai târziu. Iar un stil frumos și îngrijit îi poate face pe ceilalți să te vadă mai atractivă.

Zâmbește

Oamenii care zâmbesc sunt considerați mai atractivi decât cei care nu fac asta. Pur și simplu, un zâmbet pe fața ta îți va adăuga sex-appeal.

Fii greu de cucerit

Pentru bărbați, aceasta este o tactică utilă. Instinctul lor de vânător îi face să urmărească ”prada”. Așa că o fată frumoasă, dar care cedează repede nu va mai fi atât de interesantă ca una cu mai puțin sex-appeal, dar mai greu de cucerit.

Sursa foto: 123rf.com