Lenjeria de satin

Da, poate fi un clișeu, dar ce poate fi mai senzual decât atingerea cearșafului de pat din satin sau a unei cămășuțe sexi din același material?

Uleiurile aromate

Vă puteți masa reciproc cu uleiuri parfumate. Mai ales cele de trandafir, iasomie sau nucșoară te relaxează eliberându-vă de stres. Astfel, atmosfera va fi relaxată și, mai departe, puteți ajunge la o noapte pasională. Aromele care te îndeamnă la „acțiune” sunt diferite, în funcție de sex. Pe bărbați îi excită, în special, uleiurile de masaj care conțin scorțișoară, ghimbir sau piper negru. Femeile preferă, în special, aromele de mosc, patchouli, mentă, ylang-ylang și iasomie. Bineînțeles, că suntem diferiți și fiecare poate avea parfumuri preferate și altele pe care nu le suportă, așa că testează și vezi ceea ce vă face plăcere amândurora.

Parfumuri în fel și chip

Bețișoarele și lumânările parfumate, spuma de baie, gelul de duș cu diverse arome, pot crea și ele o atmosferă care să vă apropie. Alege din esențele de mai sus sau găsește altele care să vă placă. O baie sau un duș relaxant la care să le folosiți pot să vă stârnească cheful de nebunii.

Lumânări interesante

Lumânările, chiar și cele neparfumate, creează o atmosferă romantică și, după culori pot avea diverse efecte: cele roșii sunt excitante, cele galbene și portocalii energizează, iar cele albastre și verzi relaxează. Mai poți folosi lumânări de masaj, care sunt o combinație de uleiuri de corp, după ce se topesc (nu ajung decât la o temperatură de 23 de grade) pot fi aplicate pe piele. Vă vor excita, în special, cele cu aromă de ambră, vanilie sau portocală.

Cremele lubrifiante

Mai ales femeile aflate la menopauză, dar și cele tinere care au diverse probleme ginecologice sau nu au parte de un preludiu mulțumitor, se vor simți mult mai bine dacă vor folosi o cremă lubrifiantă. Există geluri speciale care sunt asemănătoare substanțelor produse, de obicei, în mod natural de corp. Și atunci, îți vei dori mai des „acele momente”. Chiar aplicarea lor poate deveni un ritual care să vă excite.

Sursa foto: 123rf.com