Poți include în aceasta restaurante noi pe care să le încercați, filme pe care vreți să le vedeți sau locuri pe care să le vizitați. Există activități pe care le-ai putea alege pentru a spori romantismul și pentru a construi amintiri împreună cu partenerul tău. Uite ce ai putea include în lista ta de activități de vară în doi:

O destinație romantică

Ce poate fi mai relaxant și mai romantic decât să călătorești cu partenerul tău? Însă nu toată lumea dispune de timpul și  banii necesari pentru o vacanță romantică. Cu toții ne putem bucura de un city break, mai ales dacă a fost planificat din timp. Ca să fie chiar mai ușor de organizat, poți alege o destinație apropiată, la care poți ajunge cu avionul, mașina sau trenul într-un timp scurt.

Una dintre destinațiile recomandate de mulți turiști este Budapesta, o locație plină de obiective turistice și activități interesante. Printre cele mai importante obiective turistice Budapesta, pe care nu ar trebui să le ratezi într-un city break, se numără Palatul Parlamentului, Castelul Buda, Bastionul Pescarilor, Biserica Matyas, Piața Eroilor și Monumentul Mileniului.

Spa în doi

Dacă amândoi ați avut o perioadă stresantă, o zi la Spa poate fi activitatea perfectă. Ce sună mai bine decât o zi dedicată doar ție și partenerului tău, în care vă relaxați și vă răsfățați cu masaje și tratamente? Această idee are multe beneficii. În primul rând, aceasta e o ocazie să petreceți o zi întreagă împreună, fără responsabilități sau lucruri care să vă distragă atenția. În al doilea rând, o zi de Spa are rolul de a te relaxa și de a te încărca cu energie, prin masaje, măști faciale și exfoliere. Astfel, poți petrece timp de calitate cu partenerul tău, dar îți vei aloca și ție timp personal.

Puțină aventură

Dacă îți dorești ceva mai palpitant, atunci optează pentru un parc de aventură. Astfel, veți putea petrece timp în aer liber, făcând activități mai puțin obișnuite. Dacă sunteți începători este mai bine să realizați traseele împreuna, colaborând. Dacă ați mai fost la parcuri de aventură, le puteți face în competiție.

Petrecând timp împreună și făcând sport, veți secreta mai multă endorfină și serotonină. Acest fapt îți va garanta o zi excelentă, plină de distracție. În plus, datorită situațiilor aventuroase, vei putea afla mai multe despre partenerul tău.

Picnic romantic

Pentru o zi de weekend liniștită, o activitate plăcută care nu necesită multă planificare este un picnic. Cu puțină organizare, poți planifica o astfel de întâlnire în mai puțin de o oră. Tot ce trebuie să faci este să găsești un loc perfect, să pregătești câteva mâncăruri și să împachetezi toate cele necesare.

EnkiRelations recomandă să împachetezi farfurii, tacâmuri și pahare de sticlă, nu de unică folosință. Astfel, picnicul va fi special și vă veți simți mai răsfățați. Pregătește mâncare care să poată fi transportată cu ușurință. De asemenea, include câteva gustări și un vin sau o șampanie.

Camping de vis

Cel mai probabil, aceasta este una din activitățile pe care partenerul tău deja ți le-a propus și pe care ați amânat-o. Să petreci mai mult de câteva ore în natură nu este pe gustul tuturor, însă un weekend de camping poate fi extrem de romantic. În primul rând, trebuie să găsiți o locație potrivită: o zonă în care puteți să faceți trasee și să vă simțiți bine.  

Dacă preferi ceva mai sofisticat, uite niște locuri unde găsești campinguri de lux în România!

O idee propusă de Outdoordo este să vă cumpărați un sac de dormit dublu, în loc de doi saci separați. De asemenea, planifică din timp și fă o listă cu toată mâncarea care trebuie cumpărată și preparată.

Sursă foto: Shutterstock