Se poartă bine cu mama lui

Fii atentă la relația cu mama lui. Felul în care se poartă cu ea arată cum va fi el în familie. O respectă? Îi place să o viziteze? O ajută la treburile casnice? Este bun prieten cu ea? Dacă răspunsurile sunt „da”, atunci înseamnă că l-a crescut bine, că are o părere bună despre femei, în general, și că te va aprecia și atunci când vei deveni, la rândul tău, mamă.

Este altruist

Știi care este primul lucru pe care îl înveți, ca părinte? Că nu mai vei fi, mult timp de acum înainte, pe primul loc. Deci, dacă viitorul tău soț se crede centrul Universului și are pretenția să fie tratat ca atare, ai grijă. Dar, dacă vezi că renunță la ceea ce-i face plăcere pentru a-și ajuta familia, este, cu siguranță un semn bun.

Nu este un maniac al ordinii și curățeniei

Surpriză! Copiii fac dezordine și, oricât de drăguți ar fi, fac de multe ori mizerie. Dacă ține morțiș ca orice lucru să fie tot timpul la locul lui cu orice preț, se enervează când nu se întâmplă asta și numai gândul la scutece murdare îl face să vomite… mai bine te mai gândești.

Este un bun frate mai mare

Are grijă de frații mai mici sau de nepoței? Îi place să petreacă timp cu ei? Știe să se pună la mintea lor, dar și să-i corecteze atunci când greșesc? Este responsabil? Ei bine, felicitări, ai găsit tatăl ideal pentru copiii tăi.

Sursa foto: indulgy.com