Stabilești ce vrei de la un partener

Mai întâi, îți stabilești ce ți-ai dori de la partenerul de viață. Atenție, nu trebuie să ai foarte multe pretenții, pentru că nu vei găsi poate niciodată pe cineva care să întrunească toate calitățile dorite. Dar nici nu poți renunța la tot și să te arunci în brațele primului care să te dorească. Un număr de trei calități pe care ți le dorești ar putea fi suficient. De exemplu: cauți un bărbat plăcut la înfățișare, pentru care să fie importantă familia și care să aibă simțul umorului.

Frecventezi locuri și grupuri unde l-ai putea găsi

Dacă știi ce vrei, poți să știi și unde să-l cauți. Dacă, de exemplu, iubești drumețiile montane și ai vrea un partener care să-ți împărtășească pasiunea, alătură-te unui grup de montaniarzi acolo îl vei putea găsi. Dacă ești foarte ocupată, nu e exclus nici să-ți încerci norocul pe internet. Nu știi pe cine ai putea întâlni. Doar că aici ar trebui să fii mai atentă. Mulți poartă măști înșelătoare și este mai uțor să se ascundă. Ai putea și să te reîntâlnești cu prieteni vechi pe care nu i-ai mai văzut de mult. Se pot reaprinde povești de dragoste care nu au avut timp suficient să se dezvolte sau, prin ei, ai putea cunoaște oameni noi.

Mergi la întâlniri

Chiar dacă un bărbat îți pare că nu este ceea ce trebuie, nu refuza o invitație la o întâlnire pentru a-l cunoaște mai bine. Se întâmplă uneori ca primele impresii să fie înșelătoare. Totuși, nu e bine nici să mergi la întâlniri cu prea mari așteptări. Ai putea fi dezamăgită și ai mai putea și să-ți strici șansele de a merge mai departe. Multe femei sunt prea încordate la gândul că ar putea să-și întâlnească dragostea vieții lor pentru a fi relaxate și a fi o companie agreabilă. Astfel, își pun admiratorii pe fugă.

Sursa foto: 123rf.com