Partenerii unui cuplu se obișnuiesc unul cu celălalt și încep să se cunoască tot mai bine, astfel că, pe măsură ce trece timpul, va fi mai greu să-l surprinzi pe alesul inimii tale. Asta nu înseamnă însă că nu există metode prin care poți schimba acest lucru. Iată 3 lucruri la care să fii atentă dacă vrei să îți surprinzi plăcut iubitul:

  1. Cadourile

Într-un cuplu, ocaziile de a oferi și primi daruri nu se lasă prea mult așteptate. Fie că e vorba de o zi de naștere, sărbătorirea unei realizări sau, pur și simplu, o surpriză neașteptată, alegerea unui cadou pentru iubitul tău poate fi o provocare, în special dacă sunteți de mulți ani împreună. Dacă nu te simți inspirată, te poți folosi de un astfel de ghid cu sfaturi pentru a alege cadoul pentru barbati mai ușor.

Ca să-l poți surprinde cu un cadou deosebit, trebuie să încerci să ieși din zona ta de confort. Dacă vrei să fie diferit, original, atunci ar fi bine să eviți magazinele în care mergi de obicei. Totodată, e important să fii atentă la el și la ceea ce îi place în prezent, făcând abstracție de lucrurile care îl atrăgeau în trecut: s-ar putea ca acestea să nu mai fie în continuare pe gustul său. Oamenii și preferințele lor se schimbă mereu; în consecință, ar trebui să se modifice și cadourile pe care ni le facem unul altuia.

  1. Hainele pe care le porți

Într-o relație, poate fi ușor să te obișnuiești cu felul în care se îmbracă celălalt, motiv pentru care e important să „condimentezi” ocazional acest aspect al vieții tale. Nimic nu poate fi mai plăcut decât să îți surprinzi iubitul cu ținuta. Fie că e vorba de o rochie nouă, o jachetă extravagantă sau chiar un set de accesorii inedite, dacă îți joci cărțile corect, îi vei face acestuia o surpriză foarte plăcută, pe care o va ține minte.

Ca surpriza să fie una cât mai mare, caută să te îmbraci în articole pe care acesta nu le-a mai văzut până atunci. Pentru asta poți alege din dulap haine pe care știi că nu le-ai mai purtat sau poți chiar opta pentru o ținută nouă, pe care ar trebui să o pui deoparte, astfel încât să nu fie descoperită înainte de ziua cu pricina.

  1. Viața de zi cu zi

Nu putem schimba foarte multe la corpul nostru. Atunci când te aranjezi, schimbi felul în care arăți, însă nu poți face asta mereu în viața de zi cu zi. De aceea ai nevoie de alternative. Felul în care arătăm e parte din identitatea noastră, însă nu și felul în care ne prezentăm.

Conform Medium, bărbații observă chiar și cele mai mici schimbări la felul în care arată partenerele lor. Spre exemplu, o schimbare de coafură nu va schimba felul în care arată corpul tău, dar va modifica considerabil aspectul tău general. De asemenea, poți obține rezultate asemănătoare și alegând alt machiaj sau manichiură.

Oamenii au deseori tendința să intre în rutină, fără să realizeze că din obișnuință și comoditate, ajung să facă lucrurile la fel perioade lungi de timp. Spre exemplu, există numeroase femei care își mențin aceeași coafură ani de zile, fără să facă vreo schimbare. E bine să ai în vedere că, de multe ori, chiar și cele mai mici schimbări fizice pot să genereze o schimbare importantă de atitudine din parte partenerului tău, care te va vedea într-o lumină nouă și diferită.

Sursă foto: Shutterstock

(P) Material realizat in colaborare cu Philips