Dacă îți dorești o relație de durată sau să te căsătorești, ar fi bine să eviți următoarele categorii de bărbați:

Rănitul

Dacă un bărbat îți spune explicit că nu vrea o relație serioasă, ar fi bine să-l crezi, Probabil îți va da un motiv sau o scuză. Iar tu s-ar putea să crezi că ai putea fi salvatoarea lui, dacă, de exemplu, îți spune că a suferit prea mult în legătura anterioară și îi este frică să se implice. Mai bine nu te mai întâlnești cu el. Nu îl vei vindeca, ci tu vei fi cea rănită.

Nehotărâtul

Nu face un pas decisiv pentru că încă nu a hotărât cu cine ar vrea să rămână împreună. Te invită în oraș, totul pare că merge bine. Apoi, dispare o vreme. Nu-ți face iluzii. În acest timp, a mai ieșit și cu alte fete. Toate îi plac, dar niciuna suficient de mult ca să se implice și să renunțe la singurătate. Acest tip de bărbați este mai bine să fie lăsat în pace.

Vânătorul

Te urmărește și încearcă să te cucerească. Atunci când ești mai greu de ”prins” este mai incitat. Face tot posibilul ca să fii a lui. Este foarte romantic, face gesturi care te cuceresc. Dar dacă te-ai îndrăgostit de el, brusc nu mai este interesat. Mai ales dacă arăți că ai face orice pentru el, te va trata cât se poate de prost. Va ști că poți fi la dispoziția lui atunci când vrea, așa că nu te va căuta decât atunci când nu are cu cine ieși.

Sursa foto: 123rf.com / Aleksandrs Tihonovs