Citește și: 8 semne care arată că mariajul tău se apropie de final

Are încredere în tine– Niciodată nu-și pune la îndoială deciziile, mari sau mici. Are încredere că ai făcut alegeri bune

Îți e fidel– Nu are niciodată nimic de ascuns. Ai acces la orice ține de viața lui și știi tot timpul ce face, fără să-l forțezi să-ți spună sau fără să-l spionezi.

Îți cunoaște gusturile– Știe care ciocolată e favorita ta. Știe ce filme îți place să vizionezi și ce hobby- uri îți ocupă timpul.

Îți acordă timp pentru tine– Dacă își dorești să petreci timp cu prietenele tale, să mergi la coafor sau să vezi un film de una singură, nu e deloc deranjat. E bine să înțeleagă că ai nevoie de ceva timp și pentru sine.

Își aduce aminte zilele importante- Atunci când se apropie zile imporante sau sărbători care sunt importante pentru tine, nu uită niciodată și se pregătește cu surprize.

Zâmbetul păstrat datorită lui e un element esențial

Te ajută să devii mai bună- Nu acceptă să te autocritici. În schimb, te ajută să sporești încrederea în tine. În plus, te încurajează să mergi mai departe când vede că vrei să renunți.

Râde la glumele tale- Da, partenerul de viață perfect râde la glumele tale.  Chiar și atunci când nu sunt chiar atât de bune.

Te crede în orice clipă– Niciuna dintre afirmațiile tale nu e pusă la îndoială. Crede că vei fi mereu deschisă și onestă în ceea ce-l privește.

Râde alături de tine– Dacă te face constant să râzi și petrecți destul timp amuzându-vă sau distrându-vă, atunci nu e bărbat de lăsat.

Pune preț pe sentimentele tale– Niciodată nu ia vreo hotărâre fără să cuantifice și ceea ce simți tu.

Te simți constant iubită–  Dacă te face să te simți ca și cum ești marea iubire a vieții lui, nu-i da drumul niciodaă și poartă-te ca atare.

Îți face viața mai ușoară– Atunci când simți că ai o viață complicată, el îți oferă soluții. Mai mult, te ajută să eviți conflictele.

Te ajută la treburile casnice– Fie că spală vasele, fie că șterge praful sau scoate câinele la plimbare fără să-i spui tu, lucrurile mărunte sunt extrem de importante pentru tine.

Te consolează când ești tristă– Nu-i place să te vadă tristă sau abătută și face eforturi pentru a-și aduce zâmbetul pe chip,.

Adoră să te vadă zâmbind– Se bucură mult când te vede zâmbind de mai multe ori pe zi, în fiecare zi.

Citește și: