Sosirea unui copil face ca celelalte să cadă pe locul doi. Devine un fix în mintea părinților care se consumă cu tot ce are legătură cu bebelușul lor.

Vopseaua potrivită pentru a fi făcută în grădiniță, hainele confortabile de cumpărare, mobilierul, mâncarea, călătoria buggy – lista este nesfârșită.

În acest haos fericit, cum reușește cuplul să facă față stresului? Pe măsură ce data scadenței se apropie, părinții îngrijorați nu se bucură de nici un fel de relaxare sau timp de calitate unul cu celălalt.

Dar nu trebuie să fie așa. Există o mulțime de moduri în care partenerii își pot lua ceva timp pentru ei și se pot bucura de o pauză.

Și cel mai bun moment este ultima lună a sarcinii, chiar înainte de naștere.

Acesta oferă o mare oportunitate de a termina munca în așteptare, relaxați-vă și fiți pregătiți pentru responsabilitățile care vin în calea lor.

Sarcina în timpul verii. 5 sfaturi care te vor ajuta să treci cu brio de sezonul cald

10 lucruri pe care să le faci cu soțul tău în ultima lună de sarcină

1. Întâlnire la cinema

Pentru o lungă perioadă de timp, până când copilul crește, cuplul ar trebui să aștepte pentru a mai merge la cinema în doi.

Și înainte ca desene animate să devină singura lor distracție pe ecran, este o idee bună să urmăriți câteva filme împreună chiar și la cinema.

2. Escapade sexuale

Sexul în timpul sarcinii cu risc scăzut este absolut sigur și este o modalitate bună de a te distra cu partenerul.

Reduce stresul și, de asemenea, oferă un exercițiu pelvisului. Cu toate acestea, trebuie să fii atent cu privire la poziții în timpul sarcinii.

3. Mâncare bună

Dupa nașterea unui bebeluș, nu va mai fi posibil să vă bucurați de o cină liniștită la restaurantul preferat.

Înainte ca viața să fie măturată de broșuri și îngrijirea copilului, este recomandat să vă bucurați de o cină liniștită în doi.

Mâncarea picantă în timpul sarcinii – este permisă sau nu? Ce se întâmplă cu bebelușul

4. Luna de miere… și cu bebelușul

Bucurați-vă de aceste momente împreună. De pace și singurătate, intimitatea fizică și mâncarea excelentă.

Este o modalitate excelentă de a vă distra și de a vă bucura de aceste momente private uimitoare.

5. Odihniți-vă

Din moment ce nopțile nedormite nu sunt prea departe, este o idee minunată să mergeți sub pături pentru un somn fericit și neîntrerupt.

6. Planurile de viitor

După ce copilul vine, este posibil să nu fie ușor să vorbești și să discuți despre planurile privind copilul în mijlocul unui program aglomerat și nebun.

Stați și împărtășiți opinii cu privire la lucruri importante cum ar fi rutina spitalelor și a livrărilor, preferințele de hrănire, vizitele și sesiunile de consultare cu profesioniștii din domeniul sănătății etc.

Mai târziu, va fi mult mai ușor să le implementați.

7. Amintiri de neuitat

Faceți câteva poze distractive împreună. Hainele neobișnuite, îmbrăcămintea potrivită, etc pot aminti de timpul uimitor petrecut împreună.

Faceți poze cu burtica, cu partenerul și cu oricine altcineva vă face plăcere. Nu este grșit să vă distrați puțin pe această temă.

8. Țineți geanta de spital pregătită

Vizita la spital poate dura câteva zile și poate necesita multe lucruri.

Este recomandat ca ambii să stea împreună și facă o listă cu toate lucrurile care ar putea fi necesare în spital și să țină geanta gata.

9 motive să mănânci pepene verde în timpul sarcinii. Are și efecte secundare?

9. Numărătoarea inversă începe

În zilele dinaintea nașterii totul se precipită, este o mare nebunie.

Poate fi util și distractiv, dacă cuplul implică familia în încercări aleatorii destinate spitalizării de urgență.

10. Coordonare parentală

Sosirea unui copil poate fi o afacere destul de nebună. Lipsa de somn, toate lucrările și îndatoririle par a fi o sarcină herculeană.

Este benefic dacă ambii parteneri se pot așeza și pot decide cine face ce.

Împărțirea unor sarcini precum pregătirea meselor, băița sau schimbatul scutecului face ca procesul parental să fie sănătos și mai puțin stresant.

Acest lucru vă va oferi o idee despre cât de multe condimente poate suporta stomacul și corpul.

Dacă aveți arsuri la stomac sau indigestie, este mai bine să nu le consumați. De asemenea, asigurați-vă că mirodeniile sunt fără chimicale și preveniți responsabil orice contaminare.

Îți punem la dispoziție un dicționar medical de boli, semne, simptome și metode de tratament, care să te ajute să afli mai multe despre corpul tău și despre modul în care el funcționează.

Sursa foto