Saudia Shuler, în vârstă de  43 de ani, a explicat că în urmă cu câțiva ani a fost diagnosticată cu cancer și a suferit un infarct și a promis că dacă va supraviețui își va duce fiul în Dubai, dar s-a gândit că ar fi mai bine să-i aducă acestuia Dubaiul în Philadelphia ca să se bucure toți copiii din cartier de o astfel de experiență. Ea a cheltuit 25.000 de dolari ca să îi organizeze fiului ei, care are rezultate foarte bună la școală,  un bal cu tematica Dubai.

I-a oferit fiului ei un bal de absolvire de neuitatSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Astfel, ea a cumpărat trei tone de nisip, a închiriat o cămilă  și trei mașini de lux, un Lamborghini, un Range Rover și un Rolls Royce, și chiar i-a aranjat trei întâlniri cu trei fete diferite. Femeia a comandat un tort sub forma unui coran și i-a cumpărat trei costume pentru acest eveniment. Cu ajutorul, prieteniilor și al familiei, Saudia a reușit să-i ofere fiului ei, Johnny Eden Jr.,  o noapte de vis. „La început m-am gândit că e prea mult și nu prea îmi place să atrag prea multă atenție, dar până la urmă s-a meritat. A fost ceva epic. Familia mea a fost alături de mine, ceea ce îmi doream cel mai mult”, a declarat tânărul, care a precizat că s-a simțit ca o adevărată vedetă.

 

Femeia a supraviețuit cancerului

„Am fost pe patul de moarte în urmă cu câțiva ani și a fost foarte greu pentru fiul meu. El crede foarte mult în Allah, este musulman, eu nu sunt. Însă, acest lucru l-a făcut să fie puternic. Mi-am promis că dacă voi supraviețui îi voi organiza  un bal de neuitat pentru absolvire fiului meu și m-am rugat și am sperat să trăiesc să-l văd absolvent. Credeam că nu voi reuși.(…) Am sărbătorit religia și reușita fiului meu, pentru că este un copil atât de bun”, a spus femeia pentru CBS. Extravanganța femeii a ajuns în toate ziarele din SUA.