Viața mea de acum e un vis

“Poate că nu aş fi îndrăznit să-mi scriu povestea, dacă nu aş fi văzut şi simţit cum viaţa mea se transformă cu fiecare clipă petrecută alături de el. Ştiu că veţi găsi normale trăirile mele. Doar orice fată e fericită atunci când iubeşte, mai ales la o vârstă fragedă! Pentru mine însă, momentul în care l-am întâlnit pe el este cel care a făcut ca destinul să pornească pe o altă cale. Aceea pe care, la fiecare pas, visele se transformă în realitate.

Dragostea face casă bună cu fericirea

Cred că ştie toată lumea ce înseamnă bucuria de a fi iubit, de a-ţi fi împărtăşită dragostea. Eu mă simt iubită de un înger, care mă protejează cu aripile lui. Este băiatul pe care l-am visat dintotdeauna. Iar acum îl am alături. Înalt, brunet, sufletist, bun, tandru… Sunt trăsături dorite de orice fată pentru “prinţul” mult aşteptat. El a poposit în viaţa mea când aveam mai multă nevoie de dragoste şi atenţie. A apărut în viața mea oferindu-mi totul. Și fără să ceară nimic în schimb. Cum să nu iubeşti o astfel de făptură?! Ar fi făcut orice ca până şi cea mai ascunsă dorinţă de-a mea să devină realitate. Chiar dacă mulţi au gândit că e doar o iubire trecătoare, caracteristică unor tineri puşi pe fapte mari, ei bine, nu a fost aşa. Anul trecut, în luna mai, ne-am unit destinele pentru totdeauna. Ne-am pecetluit sufletele într-un crez, un jurământ ce doar pe noi ne leagă: fericirea în doi.

Totul e mai uşor când se împarte la 2

Am ales să ne căsătorim, chiar dacă nu aveam o situaţie materială de invidiat şi nici măcar bună. Însă am simţit amândoi că, atunci când suntem împreună, prindem puteri, reuşim să rezolvăm mai uşor orice problemă, iar valurile fioroase ale vieţii se îmblânzesc ca prin minune. Ce mai contează că am împrumutat bani de la bancă pentru a face nunta la care visam? Important e că visul s-a transformat în realitate. Părinţii nu dispuneau nici ei de bani pentru un asemenea eveniment, dar bucuria lor a fost nemărginită. Şi Dumnezeu ne-a binecuvântat astfel căsnicia. Sigur că ne e greu să nu avem o casă a noastră şi nici suficienţi bani pentru a acoperi cheltuielile de zi cu zi. Însă toate grijile par să se spulbere atunci când el mă strange în braţe, la piept şi îmi spune că mă iubeşte, încercând să mă convingă că totul va fi bine. Şi uite-aşa, în timp ce multe alte fete îşi caută încă, pretenţioase, alesul inimii, eu pot să spun cu toată convingerea că mi-am găsit jumătatea.”

Sursa foto: 123rf.com