Protagoniștii, Jim Routledge, de 96 de ani, și Susan, de 94, s-au căsătorit în 27 septembrie 1940, la primăria din orașul în care locuiesc, Greenock. De atunci trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, care durează încă.

E drept, cei doi locuiesc în prezent într-un cămin de bătrâni, anul trecut mutându-se din casa în care au locuit o viață, dar se iubesc la fel de mult ca în tinerețe, poate chiar mai mult. Încă dansează și joacă badminton împreună.

Un sărut pe obraz, zi de zi

Când vine vorba despre secretul trainicului lor mariaj, părerile sunt împărțite. În timp ce el, fost profesor, susține că un sărut pe obraz, zi de zi, e suficient pentru a ajunge la o astfel de performanță, soția sa fiind as la acest capitol, ea, fostă angajată a unei bijuterii, afirmă: ”Am învățat și să nu obiectez la nimic, asta e calea să fii mereu fericit. Ne iubim foatre mult”.

”Secretul unui mariaj fericit e să fii bun cu celălalt și să te bucuri de zilele bune”, mai spune femeia.

Jim și Susan s-au cunoscut într-o seară, la dans, și amândoi au știu că va fi ceva special între ei. S-au căsătorit pe vreme de război, când multe familii erau nefericite.

Primul copil, June, acum în vârstă de 75 de ani, locuiește în Texas, SUA, și s-a născut la un an de la nuntă. Familia a fost depărțită o vreme, cât Jim a fost chemat pe front.

La puțină vreme după ce s-a întors de pe front Jim, li s-a născut al doilea copil, tot o fată, Linda, acum în vârstă de 63 de ani, care a rămas să locuiască în Marea Britanie, în Hertfordshire.

Ambii soți au muncit din greu pentru a-și crește fiicele. Jim chiar a făcut o facultate mai târziu, pentru a avea un salariu mai mare.

Foto: Captură YouTube

Vezi și Cum e să fii căsătorită cu John Travolta. Soția lui dă totul din casă. Cum mențin romantismul după 27 de ani de căsătorie

Citește și: