Kate și logodnicul ei Chance Moore și-au mărturisit în mod public durerea pierderii micuța într-o postare emoționantă în social media: „Fetița mea dulce. Nu știu cum vom continua fără tine. Știu că ți-am promis că vom fi la fel de curajoși, la fel ca tine. Dar suntem devastați. Chiar dacă știm că nu vei mai suferi și nici nu vei mai avea dureri”.

„Și pentru că știam că te vei duce, credeam că moartea ta nu ne va afecta atât de rău. Însă a făcut-o. Nu eram pregătită să văd ce am văzut. M-am trezit în această dimineață, încă pe jumătate adormită, și am întins mâna spre tine. Dar nu mai erai acolo. Ai plecat aseară, într-o dubă care te-a dus departe. Am vrut să fug după tine. Dar nu am putut. Va trebui să accept această nouă realitate… dar nu sunt pregătită să te lași să pleci. Nu cred că voi fi pregătită vreodată să trec mai departe”, și-a continuat Kate mărturisirea dureroasă.

elizaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

„Nu știu unde a plecat suflețelul tău atunci când ți-a părăsit trupul. Aș vrea să cred că ești undeva lângă tatăl și sora mea… și sora ta. Toți acei pe care i-am iubit, dar pe care tu nu ai apucat să îi cunoști. Aș vrea să cred că sunteți cu toții acuma împreună”, a mai spus Kate.

În încercarea de a salva viața micuței Eliza, părinții ei au înființat o pagina web https://www.gofundme.com/f/huwz2f-hey-eliza în care au strâns mai multe donații. Aici este menționat „Eliza se luptă cu un cancer foarte rar și agresiv cunoscut sub numele de tumora rabdoidă de la vârsta de 10 luni. A trecut prin nenumărate intervenții chirurgicale, chimioterapie, radiații și medicamente de studiu pentru a o ajuta în lupta ei”.

Citește și: Smiley și Gina și-au botezat fetița. Ce ținute au ales cei doi pentru petrecerea de după creștinarea micuței Josephine

Ultimele cuvinte ale prinţesei Diana. Un pompier a povestit clipele cutremurătoare pe care le-a petrecut alături de Lady Di înainte ca inima ei să cedeze