Zis și făcut, numai că, la mai puțin de o oră, era deja la Urgențe, nu mai putea să meargă. Suferise un accident vascular, și nu unul minor, ci unul grav, sever. Pur și simplu i se secționase o arteră, unde se formase un cheag.

Însă, în acel moment, tânărul, tată a doi copii mici, nu știa toate acestea. S-a dus să-și ia o pungă cu gheață, dar a observat că nu putea merge drept. Picioarele sale nu voiau decât să o ia spre stânga. Atunci și-a dat seama că ceva nu e în regulă. Socrul său a fost cel care l-a dus de urgență la spital. Acolo deja nu mai putea merge deloc, având nevoie de un scaun cu rotile.

Practic, tânărul în vârstă de 28 de ani a fost la un pas de moarte, a confirmat medicul care l-a tratat, într-un spital din Oklahoma.

Oricât de ciudat ar părea, astfel de cazuri nu sunt o raritate, mai ales în rândul celor de 20 – 30 de ani. Nu au nimic de-a face cu starea sănătății persoanei în cauză, spun medicii.

Iar acele dureri de gât, așa cum a simțit Hader, sunt adesea semne că ar putea urma un accident vascular.

Hader a stat la terapie intensivă timp de 7 zile după acest episod. Deși nu a rămas cu sechele, nefiindu-i afectată vorbirea, încă are probleme cu echilibrul, dificultăți în a-și controla brațul și piciorul drept. Însă situația putea fi cu mult mai rea și e recunoscător că a scăpat cu viață.

Vezi și Ce-a pățit o femeie care a încercat o cură de detoxifiere cu lichide. Creierul îi va fi afectat pe viață!

Citește și: