Norocul lui Kaden, elev în clasa a VI-a, a fost William Wilkinson, unul dintre profesorii săi, cel care îi predă tehnologie într-o școală generală din Powder Springs, Georgia.

Băiatul nu a știut cine este donatorul până în ziua operației. Când a aflat, nu și-a putut crede urechilor. Cât despre părinții lor, nici nu au cuvinte pentru a-i mulțumi dascălului. ”Nu există cuvinte pentru a descrie faptul că Will i-a făcut fiului meu acest cadou minunat”, a declarat mama băiatului.

Când au aflat că s-a găsit un donator pentru fiul lor, și mai cu seamă mai târziu, când li s-a spus despre cine era vorba, mama lui Kaden era să leșine. ”Aproape că am căzut pe jos”, a declarat ea.

Cât despre Will, acesta a declarat că a făcut gestul pentru că știe prin ce trec părinții lui Kaden. El însuși are un băiat căruia, la vârsta de doi ani și jumătate, i-au cedat rinichii. Ar fi făcut orice pentru el, dar, din păcate, nu erau compatibili.

Operația a avut loc săptămâna aceasta, iar atât donatorul, cât și pacientul, se simt bine. Pericolul încă nu a trecut, dar lucrurile evolueză într-o direcție bună.

Foto: Facebook

Vezi și Gestul emoționant făcut de o mamă după ce fiul ei s-a născut cu un semn mare pe față. Nu există iubire mai mare

Citește și: