Întâmplarea a avut loc într-un restaurant din Cappella Nuova, Napoli, Italia. În timpul petrecerii, mirele, un militar din Roma, a dispărut patru ore,  în timp ce toți invitații, mireasa inclusiv, își făceau griji pentru el, relatează ziarul La Repubblica.  La final, nuntat s-a încheiat cu o bătaie.

Citește și: O regină a frumuseții, diagnosticată cu cancer, criticată de fani: „De ce te mai aranjezi să arăți bine, dacă oricum o să mori?”. Răspunsul ei te face să plângi

Mirele s-a întors după patru ore

Jurnaliștii italieni au scris că bărbatul a decis să se mai bucure puțin de libertate înainte de a începe viața matrimonială, cheltuind o bună parte din banii pe care cuplul i-a primit cadou de la invitați.

După patru ore, acesta s-a întors la petrece, unde a fost luat la rost de unchiul miresei. Acesta i-a reproșat că a furat banii primiți cadou. Mirelui nu i-a plăcut tonul bărbatului și i-a răspuns obraznic, fapt pentru care în cele din urmă cei doi s-au luat la bătaie.  În timp ce nuntașii au sărit să-i despartă, proprietarii localului au chemat poliția. Cei doi „dueliști” au fost arestați și duși la sectie pentru a da explicații, iar mirele s-a ales și cu trei zile de spitalizare.

sursa foto: Dreamstime

 

Citește și: