Sabrina Kouider și soțul ei, Ouissem Medouni, din Wimbledon, Marea Britanie, erau convinși că femeia, o franțuzoaică pe nume Sophie Lionnet, îi spiona. Mai mult, Sabrina Kouider, care avea o obsesie pentru fostul iubit, membru fondator al trupei Boyzone, Mark Walton, era convinsă că acesta o pusese să spioneze.

Bona, complet nevinovată, a fost supusă la lungi interogatorii, ajungând să fie bătută cu sălbăticie, în mai multe rânduri. Cum tânăra de 21 de ani, au pair, nu avea bani să se întoarcă în Franța, a devenit prizonieră în casa celor care o angajaseră.

În cele din urmă, după o astfel de bătaie, în septembrie, ea a murit.

Cu 48 de ore înainte să moară, Sophie a suferit mai multe fracturi, fiindu-i rupte și mai multe coaste. Inclusiv mandibula i-a fost ruptă într-una dintre ultimele bătăi. Totuși, nu se știe care a lovitura care i-a declanșat moartea. Medicii bănuiesc în egală măsură că a fost înecată sau lovită foarte puternic la cap.

Timp de două zile după moartea tinerei, care se afla la primul său job, trupul său a fost ținut de cuplu într-o valiză, neștiind ce să facă cu el. În cele din urmă, au încercat să-l ardă în grădină. Așa l-a găsit poliția, ars pe jumătate. Acesta este și motivul pentru care nu se poate ști care este cauza morții.

Joi, cuplul a fopst găsit vinovat de uciderea femeii, iar foarte curând își va ști și sentința.

Vezi și Încă un caz de o brutalitate greu de imaginat zguduie lumea. Ce-a fost în stare să le facă un tată gemenelor sale

Citește și: