Extrem de slab, cu răni sângerânde, unele foarte grave, și cu țesuturi deja intrate în putrefacție, din cauză că nu se mișcase de o lună, bărbatul a fost găsit de mai mulți vânători, din pură coincidență. Câinii acestora pur și simplu nu au vrut să plece de lângă intrarea în bârlogul ursului.

Atunci, vânătorii s-au simțit obligați să intre și să verifice. L-au găsit pe bărbat și inițial au crezut că era mort. În final, acesta a mișcat și atunci a fost dus de urgență la spital.

Acolo, medicii au descoperit că avea coloana ruptă. N-au reușit să afle de la el decât că se numește Alexandru. Știa că se luptase cu ursul și că pierduse. Fiara îl păstrase pentru următoarea masă, însă acel moment nu venise încă.

Timp de o lună a supraviețuit miraculos bându-și propria urină.

Rămâne de văzut dacă, îngrijit corespunzător, bărbatul își va reveni sau nu complet. Medicii pur și simplu nu-și pot explica în ce fel a supraviețuit bărbatul, mai cu seamă dată fiind severitatea rănilor sale.

Locul exact unde a fost găsit nu a fost anunțat. Se știe însă că se află în regiunea Tuva, unde obișnuiește să vâneze Vladimir Putin.

Vezi și Povestea incredibilă a unui puști care a supraviețuit 50 de zile pe mare, pe o plută din lemn

Citește și: