Tânărul a decis să-și împărtășească povestea pe rețelele sociale, iar răspunsul a fost covârșitor, pentru că tranformarea sa e cu adevărat incredibilă.

a slabit 3o de kilogrameSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Totul a început după un anevrism pe care mama sa l-a suferit. Jeffrey a rămas să locuiască cu ea pentru a-i purta de grijă. ”A fost în comă și în spitale timp de 7 luni, până când au decis să o externeze, mai ales că asigurarea nu-i mai putea acoperi spitalizarea”, povestește el.

În acea vreme, Jeffrey era deja nefericit cu felul în care arăta. ”Am fost supraponderal dintotdeauna, colegii își băteau joc de mine. Am avut întotdeauna probleme cu imaginea de sine și cu încrederea în mine”, își amintește el.

”Am văzut-o în spital, când abia putea să vorbească, am văzut-o la terapie intensivă, când nu putea scoate niciun cuvânt. Am văzut-o zăcând pe podea, fără să se poată ridica”, ]și amintește Jeffrey. Însă totul a trecut. A fost momentul când tânărul a văzut viața cu alți ochi, apreciind-o la justa valoare. Și-a dat seama că e ceva prețios și că nu trebuie luată ca pe un dat.

 Împreună cu prietenul său, care trecuse de asemeni prin momente grele, lăsând în urmă o despărțire dureroasă, a încept să facă puțină mișcare, zi după zi. Foarte curând, acest obicei a devenit atât de puternic, încăt imediat cum se trezea pleca în plimbări lungi, cu căștile în urechi.

A slăbit peste 30 de kilograme în 100 de săptămâni

Iar țelurile sale au devenit din ce în ce mai ambițioase. ”Am început cu jogging, sprinturi, forțându-mă în fiecare zi tot mai mult. Am găsit noi căi de a face mișcare, am găsit canale de YouTube dedicate mișcării, inclusiv căi de a face sport acasă. Am început să fac yoga și sport aproape în fiecare zi”, povestește el. Iar rezultatele s-au văzut. A slăbit peste 30 de kilograme în puțin peste 100 de săptămâni.

După ce a postat rezultatele sale pe rețelele sociale, și-a câștigat și un renume nesperat, acela de prinț Disney. Și într-adevăr Jeffrey chiar aduce cu unul, după transformarea sa. Trăsăturile sale au ieșit la iveală, fiind puse în valoare și de părul lung. Are deja fani și mulți sunt de părere că ar fi foatre potrivit pentru reclame la șampon.

Modest, Jeffrey spune însă că transformarea sa a avut la baza nu neapărat propria voință, ci atitudinea mamei sale vizavi de viață. Asta l-a impulsionat s-și schimbe viața, spuen cel care s-a transformat peste noapte în Făt Frumos. ”E cea mai puternică persoană pe care o cunosc și apreciază constant, ca niemni altcineva, viața”, mai spune tânărul, care acum e curtat din toate părțile.

Foto: Instagram

Vezi și Un bărbat a slăbit 148 de kilograme fără operație: ”Totul natural!”. Ce i-a declanșat motivația

Citește și: