Micuțului  Ashton-Jai Rouse, în vârstă de doi ani, i-au apărut pe corp, din cap până în vârful degetelor, încâ de când avea 11 luni, niște pete roșii. Iritația este atât de severă și îl mănâncă atât de tare încât băiețelul nu poate nici să mănânce sau să poarte haine, iar picioarele i se umflă și nu poate nici să meargă. Erupția apare cel puțin o dată pe lună și durează în jur de două săptămâni.

Mama lui, Gemma Lilley, a încercat din răsputeri să găsească un leac care să-i facă copilul bine, însă nici unul nu pare să-l vindece. Aceasta a încercat diverse creme și medicamente, dar nu au avut nici un rezultat. Medicii i-au spus Gemmei că fiul ei ar avea o infecție virală, însă aceasta nu a putut să fie vindecat cu nici o cremă sau medicament tradițional.

„Când apare erupția nu poate purta haine, pentru că trupul lui devine foarte fierbinte. Fața lui se umflă și devine pătată și se chinuie să-și țină ochii deschiși. Mâinile i se umflă așa rău că nu poate să țină nici mâncarea în mână,  iar picioarele i se umflă, de asemenea, și nici nu poate să meargă cum trebuie. Când are astfel de iritații trebuie să-l duc în brațe pentru că mersul pentru el devine dureros”, spune mama.

„O dată cu iritația apar umflături roșii și pielea lui pare ca și cum ar fi vânătă. Se enervează că îl mănâncă pielea tot timpul. Când are această erupție nu poate face nimic”, a mai adăugat femeia.

Cum nici un medic de la nici un spital, nu a putut să-i spună ce se întâmplă cu adevărat cu fiul ei, Gemma a decis să facă publică povestea lui Rouse, în speranța că alți părinți vor recunoaște simptomele și vor afla că nu sunt singurii care caută leacuri pentru această afecțiune. „E de-a dreptul frustrant. Are aceste iritații severe de când avea 11 luni. Medicii spun că este o infecție virală, însă nimic nu îi face bine. Am încercat diverse creme și medicamente, însă nu l-au ajutat. Am fost la medici de așa multe ori și tot nu știm ce să facem”, a mai declarat mama.