Wuthichai Chantaraj, în vârstă de doar 19 ani și-a cunoscut logodnica, Janla Namuangrak, de 56 de ani, când tânărul avea doar 10 ani.

Teenager, 19, and female neighbour, 56, shock locals by getting engaged despite 37 year age gapSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Femeia, ajunsă deja bunică, cunoaște adolescentul de la 10 ani

Femeia, divorțată încă de pe-atunci, i-a cerut băiatului din vecini ajutorul la curățenie. Pe parcurs, petrecând timp împreună, cei doi s-au împrietenit.

Cei doi, aflați în nord-estul Thailandei, au început relația actuală în urmă cu doi ani. În prezent, ei își dau întâlniri în oraș și ies la restaurante.

Cuplul neobișnuit nu se ferește să se afișeze în public și nici să își manifeste sentimentele. Cei doi se țin de mână și se sărută fără rețineri.

Întrebat despre relația în care este, băiatul a explicat că tot ce își dorește e binele partenerei sale:

„I-am văzut casa dărăpănată și mă tot gândeam cum să o ajut să trăiască în condiții mai bune. E o femeie muncitoare și onestă. O admir.”

Deși adolescentul și femeia trecută de 50 de ani au devenit un cuplu în urmă cu 2 ani, ei au ascuns relația de cei apropiați lor, de teama reacției pe care aveau să o provoace.

În cele din urmă, au făcut publică relația lor la începutul acestui an. Cam din aceeași perioadă, au început să își și facă publică relația pe rețelele de socializare.

Janla susține că partenerul său adolescent o face să se simtă din nou tânără.
Bunica este divorțată de soțul său alături de care a conviețuit timp de 20 de ani și împreună cu care are 3 copii, toți trecuți de 30 de ani.

În prezent, cuplul a anunțat că ar urma să se căsătorească.

„Când le-am spus oamenilor că suntem îndrăgostiți, au spus că este o nebunie. Copiilor mei nu le-a venit să creadă. Dar mă face să mă simt tânără și vom rămâne împreună. Suntem fericiți, ne vom căsători.”, a explicat viitoarea mireasă.

Imagini: PROFIMEDIA