Femeia, Kenesha Antoine, a publicat pe pagina sa de Facebook imagini cu iubitul său, Steven Weber, care i-a cerut mâna la fereastra dormitorului lor subacvatic din complexul hotelier de lux Manta din Zanzibar.

În înregistrarea video, Steven Weber poate fi văzut purtând mască şi labe de scafandru, în timp ce înoată la fereastra dormitorului lor, afişând o scrisoare redactată de mână: „Nu pot să-mi ţin respiraţia suficient de mult timp pentru a-ţi spune tot ce iubesc la tine, însă tot ce îmi place la tine iubesc mai mult cu fiecare zi. Vrei să fii soţia mea, să te căsătoreşti cu mine?”

Tânărul a scos apoi o cutiuţă care conţinea un inel, timp în care Kenesha Antoine striga de bucurie şi filma momentul.

N-a mai apucat să audă răspunsul iubitei sale

Din păcate, însă, bărbatul nu a mai reușit să ajungă la suprafață.

Nu au fost stabilite cu exactitate circumstanţele morţii tânărului pe insula Pemba, o populară destinaţie turistică în special pentru cuplurile aflate în luna de miere.

„Nu ai revenit din adâncuri, nu ai putut auzi răspunsul meu ‘Da! Da! De un milion de ori, da, vreau să mă căsătoresc cu tine!”’, a scris Kenesha Antoine pe Facebook, într-un mesaj care confirma moartea iubitului său.

„Nu vom putea sărbători începutul vieţii noastre împreună deoarece cea mai frumoasă zi din viaţa noastră a devenit cea mai urâtă, cea mai crudă soartă posibilă, în ceva ce nu mi-aş fi putut imagina vreodată. Voi încerca să mă gândesc la faptul că ne-am petrecut nişte zile minunate şi că am fost atât de fericiţi în ultimele noastre momente împreună”, a scris femeia.

Autorităţile locale au anunţat că au început o investigaţie.

Departamentul de Stat american a confirmat moartea unui turist american în Tanzania, dar nu a oferit alte detalii.

Vezi și Au căzut de la etajul 9, în timp ce făceau sex. Ea a murit, el a scăpat. Ce-a putut face apoi e inimaginabil, revoltător!

Citește și:

Vezi şi primul ajutor în caz de înec – la ce trebuie să fii atent!