Citește și: Scene de groază: O femeie a fost lovită de PATRU mașini și nimeni nu a oprit să vadă dacă măcar mai e în viață

Brancardierul, în vârstă de 42 de ani, ar fi ucis cel puţin trei persoane în vârstă, bolnave şi aflate în stadii terminale, injectându-le bule de aer în vene în timpul transferului cu ambulanţa de la spital la domiciliile lor, unde doreau să îşi petreacă ultimele zile din viaţă. El anunţa apoi firmele locale de pompe funebre, asociate mafiei, care profitau de tristeţea familiilor îndoliate pentru a le propune serviciile lor funerare, potrivit unui martor care a dezvăluit operaţiunea într-un interviu acordat pentru televiziunea italiană. Conform poliției, crimele nu ar fi fost niciodată descoperite dacă un membru al mafiei nu s-ar fi decis să devină colaborator al poliției.

Primea câte 300 de euro pentru fiecare pacient ucis

″Întrucât victimele erau la finalul vieţii şi oricum urmau să moară, el le injecta bule de aer în vene şi bolnavul murea de embolie. Doar el a ucis cel puțin șapte persoane”, a explicat ”turnătorul”. Pentru fiecare defunct, brancardierul primea 300 de euro de la firmele de pompe funebre cu care colabora. Alţi doi brancardieri sunt audiaţi de poliţie pentru fapte similare în cadrul unei anchete care vizează aproximativ 50 de decese suspecte începând din 2012 până luna aceasta. Familiile celor care au murit în ultimii cinci  ani după ce au fost transportate de acest brancardier au fost rugate să vină la poliție pentru a face o cerere de investigare a decesului.

Citește și: