„Era sfârșitul lunii decembrie, când m-a contactat pe Facebook. Nu i-a fost ușor, căci nu eram abordabilă. Însă diplomația și tactul lui și-au spus cuvântul, în cele din urmă. Mi-a atras atenția și am ajuns să conversăm aproape zilnic. Astfel, am aflat multe detalii unul despre celălalt.

Trecutul ne unește

Nu a avut o copilărie ușoară, fiind plină de episoade violente din partea tatălui său. El și mama lui au fost nevoiți, în cele din urmă, să se despartă de acel om. A întâmpinat multe greutăți și a trebuit să contribuie de mic la suplinirea veniturilor familiei, ceea ce l-a ajutat să dobândească experiență, să devină un tânăr responsabil, pe care te poți baza. Și copilăria și adolescența mea au fost marcate de lipsuri materiale, desfășurându-se locuind laolaltă cu părinții și cu sora mea într-o garsonieră, până la varsta de 15 ani.

Apoi, ne-am mutat în casa străbunicei, unde am stat 4 ani, până când ne-am găsit un apartament micuț, fără dotări, dar cu o chirie avantajoasă. Ulterior, am intrat la facultate, pe locurile bugetate și am fost nevoită să fac zilnic naveta, la fel ca și părinții mei, la București. Ne-a fost foarte greu. Ba mai mult, neajunsurile și-au pus amprenta asupra familiei mele, dând naștere certurilor. Din păcate, nici eu, nici sora mea nu puteam contribui la veniturile familiei, fiind amândouă studente la zi. Din fericire, timpul s-a scurs și am reușit să ne restabilim financiar și să ne mutăm în București.

Sufletele-pereche se întâlnesc

Povestindu-ne trecutul și prezentul, am aflat că eu și Mădălin locuiam la numai 3 stații distanță unul față de celălalt. Așa se face că, după o vreme, am decis să ne acordăm șansa de a consolida prietenia înfiripată pe Facebook și de a o transforma într-o legătură mult mai puternică. Am ajuns un cuplu care, ca toate celelalte, a avut suișuri și coborâșuri, perioade de criză și de splendoare. Din fericire, am făcut față tuturor problemelor. În prezent, ne bucurăm de o relație frumoasă, bazată pe iubire, respect și încredere, lucru care ne face extrem de fericiți. Și suntem profund recunoscători rețelei de socializare fără de care, poate nici nu ne-am fi întâlnit.”

Sursa foto: 123rf.com