Viața poate avea alt curs pentru o femeie din România, care a fost luată de la o casă de copii din București, pe când avea trei anișori. A ajuns în sânul unei familii iubitoare, căreia îi datorează totul, însă un gând chinuitor nu-i dă pace acum, la vârsta de 40 de ani. Femeia vrea să își vadă părinții biologici, despre care însă nu mai știe mare lucru. A făcut un apel emoționant pe o pagină de Facebook, „Copiii niciodată uitați ai României”, care intermediază regăsiri de acest gen.

Aida Ioana, la vârsta de 3 anișori și în prezent. Foto: Facebook

Strigătul de disperare al unei românce din Italia, care își caută mama naturală

„SALUTĂRI DIN ITALIA

Visul fiecărui copil adoptat este acela de a își cunoaște rădăcinile, astăzi și eu îmi doresc atât de mult să îmi cunosc familia naturală de aceea am să vă spun micuța mea poveste.

Numele meu la naștere a fost GRIGORE AIDA-IOANA și sunt născută la data de 16.07.1982 în BUCUREȘTI.

Am fost adoptată la vârsta de 3 anișori de la casa de copii numărul 6 din strada Balotului sectorul 2 BUCUREȘTI de o familie minunată căreia îi datorez totul. Din păcate cunosc numai numele mamei biologice care pe atunci se numea GRIGORE MARIA, după căsătorie VASILICĂ iar în momentul adopției avea domiciliul în strada Inginerilor căminul numărul 3, sectorul 2 BUCUREȘTI.

Nu am alte informații, nu știu dacă mai am frați sau surori și nici despre tatăl meu natural nu am nici un fel de informație.

Aș fi foarte bucuroasă să mă puteți ajuta să descopăr originile mele, de aceea vă rog să DISTRIBUIȚI anunțul meu poate cineva o să își amintească și de mine.

Vă mulțumesc tuturor!”.