În 2013, Angela a fost lovită de o mașină de poliție în timp ce trecea o intersecție aglomerată din New York. În urma impactului violent, ea a intrat în comă. Când s-a trezit, în sfârșit, după câteva luni,  femeia a avut parte de șocul vieții ei. Era căsătorită cu un străin și nu-și aduce aminte nimic din ultimii 15 ani.

Într-un interviu pentru „New York Daily News”, Angela a explicat că în momentul în care s-a trezit din comă, ea credea că este încă măritată cu primul ei soț, care a murit într-un tragic accident, în 1998, și era convinsă că băieții ei, acum adulți, erau încă adolescenți.

Citește și: Decizie neașteptată! Angelina Jolie îl vrea pe Brad Pitt înapoi și renunță la divorț. Motivul emoționant pentru care a luat această hotărâre

Nu-și amintește nimic din ultimii 15 ani

Faptul că în anul 2000, s-a căsătorit cu cel al doilea soț, pe nume Jeff Hartung, i s-a șters complet din minte. „În fiecare zi încerc să-mi fac noi amintiri. Sunt foarte norocoasă pentru că pot să fac acest lucru din nou și că sunt în viață”, a spus Angela.

Din fericire pentru ea, Jeff, soțul Angelei a fost incredibil de răbdător în toată această perioadă și a rămas alături de soția lui. Acesta face zilnic eforturi mari pentru a o ajuta să-și recapete memoria, potrivit viralthread.com. El a început să pună poze cu ei prin toată casă. În încercarea de a-și salva mariajul, femeia l-a acceptat pe Jeff și au început să iasă din nou la întâlniri pentru a se cunoaște cât mai bine, iar cei doi formează acum un cuplu fericit.

„Se uita la mine și mă întreba ce caut în camera ei. A învățat să aibă încredere în mine, pentru că stăteam toată ziua lângă ea, în fiecare zi…Stăteam mai mult decât medicii. La un moment dat, chiar a crezut că sunt unul dintre medicii ei”, a declarat Jeff. „Situația putea să fie mult mai gravă. Acum poate să vadă și să vorbească. Nu știa cine sunt, dar lucrăm la asta”, a mai spus acesta.

În urma accidentului, despre care Angela nu-și aduce aminte nimic, familia ei a primit două milioane de dolari din partea orașului.

Citește și: