Leon Ashworth, un băiețel de 10 ani din Liverpool, Anglia, a avut parte de o surpriză de proporții. Potrivit tabloidului The Sun, copilul s-a dus cu mama lui la cumpărături și a văzut un ursuleț panda de pluș, care costa 15 lire sterline, care l-a cucerit imediat și a spus că și-l dorește enorm. Însă, mama lui, Debbie, o asistentă, în vârstă de 35 de ani, i-a explicat că nu are suficienți bani la ea și i-a promis că i-l va cumpăra când va lua salariu.  Ca să fie sigur că jucăria va ajunge la el și nu i-o va lua nimeni, Leon a scris un mesaj emoționant pe cutia jucăriei.

Mesajul băiatului i-a impresionat pe angajați

„Mama mea nu are suficienți bani, așa că mi-l va cumpăra pe Pandy săptămâna viitoare, la salariu. Vă rog frumos să nu-l cumpărați pentru că voi plânge. Vă mulțumesc mult! De la posibilulul său viitor proprietar. Numele lui e Pandy”, a scris micuțul.

Când angajații magazinului au văzut mesajul pe cutie, au decis să îi cumpere ei jucăria copilului. David Bateman  și colegii lui au postat un mesaj pe Faceboook, în speranța că îl vor găsi pe băiețel ca să-i ofere ursulețul. Debbie a zărit anunțul și a contactat magazinul, iar jucăria a ajuns la Leon, acesta fiind extrem de fericit. „Leon a văzut acest panda și mi-a zis: <>. I-am explicat că nu am suficienți bani, pentru că mai erau câteva zile până luam salariu. Așa că i-am zis că ne întoarcem după el săptămâna viitoare după ce primesc banii și îl va primi atâta timp cât va fi cuminte.

CItește și: Secretele de frumusețe ale lui Kate Middleton. Ce face ca să arate mereu așa bine

Fratele lui a murit în luna ianuarie

El tot repeta că nu vrea să-l cumpere alticineva și a găsit o cutie de carton pe care a scris un mesaj cu un pix pe care îl avea în buzunar. Apoi a pus panda în cutie și l-a așezat pe un raft. Nu văzusem ce a scris pe cutie, la momentul acela. Nu am acordat prea mare atenție cutiei pentru că m-am gândit că cineva îl va scoate de acolo și îl va pune înapoi la vânzare. Câteva zile mai târziu mă uitam pe facebook și atunci am văzut ce scrisese pe cutie. După ce l-a primit mergeam cu el pe stradă și îmi zicea: << Aceasta este cea mai fericită zi din viața mea.  A însemnat foarte mult pentru el”, a spus mama.


Angajata care i-a oferit ursulețul lui Leon a fost foarte impresionat de reacția copilului. „Momentul în care i-am dat ursulețul panda a fost minunat. A fost uluitor să îi văd fața lui Leon. A fost cel mai minunat lucru care mi s-a întâmplat de când lucrez aici”, a spus Kelly McEvatt.

Gestul făcut de angajații magazinului a bucurat-o foarte tare și pe mama băiețelului, care a dezvăluit că trec prin clipe foarte dificile, după ce în ianuarie, fratele lui Leon a murit la patru zile după ce s-a născut.

 

Citește și: