Kasia Gallanio a fost prințesă a Qatarului, cea de-a treia soție a lui Abdelaziz bin Khalifa Al-Thani (73 de ani), unchiul emirului Qatarului, Tamim bin Hamad Al-Thani (41 de ani). În data de 29 mai a fost găsită moartă în casa ei din Marbella, Spania, după ce una dintre fiicele sale a alertat autoritățile. Potrivit publicației spaniole “El Mundo”, de 4 zile fata tot încerca, disperată, să ia legătura cu mama ei. În cele din urmă, polițiștii au descins în casa fostei prințese și au constatat nenorocirea. Avea doar 45 de ani.

Întrucât împrejurările morții sunt neclare, a fost dispusă autopsia. Gallanio a lăsat în urmă trei fiice, gemenele de 17 ani Malak și Yasmin, și mezina de 15 ani, care locuiește la tatăl ei. Ancheta inițială ar fi indicat o supradoză de droguri ca și cauză a morții, după cum a raportat presa spaniolă, dar nu au fost furnizate nici până acum ora decesului sau împrejurările exacte ale morții.

kasia-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Și-a presimțit moartea? Fosta prințesă a Qatarului, mesaj sumbru pentru fiicele ei gemene

Emoționant este că, de curând, Kasia le-a transmis fetelor sale un mesaj ca un testament etern valabil. În contextul actual, al morții ei atât de premature, mesajul de pe Instagram pare o sumbră premoniție. „Dragile mele. Nu uitați niciodată cât de mult vă iubesc. Viața este plină de momente grele și de momente bune. Dacă în anumite clipe vă simțiți copleșite, nu uitați cine sunteți, așezați-vă mai bine coroana și fiți curajoase. Învățați din tot ceea ce puteți fiți femei incredibile, care să inspire, puternice și și pline de compasiune. Știu că puteți fi! Cu dragoste, mama!”, le-a transmis Kasia fetelor de 17 ani. În luna aprilie, Kasia a decis să vorbească, în cadrul unui interviu, despre lupta în instanță, cu fostul soț, pentru custodia fetelor, dar și despre ceea ce a numit „viața ei într-o colivie de aur”.

Kasia Gallanio a fost cea de-a treia soție a unchiul emirului Qatarului

Kasia Gallanio, în vârstă de 45 de ani, s-a născut din părinți polonezi în Los Angeles. A fost a treia soție a lui Abdelaziz bin Khalifa Al-Thani (73), unchiul emirului Qatarului. Kasia și fostul ei soț s-au întâlnit la Paris, s-au căsătorit în 2004. Gallanio s-a convertit la islam pentru el, dar au divorțat în 2007. Cei doi soți au dus o luptă aprigă pentru custodia celor trei fiice. Mai mult, una dintre fete și-ar fi acuzat tatăl de agresiune sexuală incestuoasă.

Citește și: VIDEO Fosta prințesă a Qatarului, ultimul interviu. Kasia Gallanio, găsită moartă în Spania, spune lucruri cutremurătoare despre soțul suspectat de incest

Citește și: Kasia Gallanio, fosta prințesă a Qatarului, găsită moartă în Spania. A dus o luptă crâncenă cu fostul soț, pentru custodia fiicelor