Marina are 38 de ani, iar iubitul ei, Vladimir „Vova” Shavyrin, are 23. Sunt căsătoriți și au împreună doi copii, deși în trecut, femeia a fost căsătorită cu tatăl actualului ei partener. Mai mult, foștii soți au adoptat cinci copii împreună, scrie Daily Mail, dar Balmasheva nu a vrut să dezvăluie dacă mai ține legătura cu vreunul.

Alexei, fostul soț al Marinei, a acuzat-o că i-a sedus fiul când acesta venea acasă de la facultate: „Mi-a sedus fiul. El nu avusese nicio iubită înaintea ei. Nu erau deloc timizi în a face amor când eu eram acasă. Aș fi iertat-o dacă mă înșela cu altcineva, nu cu fiul meu. Fugea în dormitorul lui când eu dormeam, iar apoi se întorcea și se întindea lângă mine în pat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat”.

15 ani îi despart pe Marina și Vova

„Acuzata” nu s-a arătat însă afectată. Marina spune că în căsnicia anterioară nu trăia, ci se prefăcea. Aceasta le-a povestit sutelor de mii de urmăritori de pe Instagram: „Am vreun regret că am distrus familia? Și da, și nu. Îmi era rușine că am distrus stabilitatea „mamă-tată”. Am vrut să mă întorc la fostul? Nu. Mai simt furie și ură în ceea ce-l privește? Acum nu. Este o persoană bună și un tată uimitor pentru copiii noștri (adoptați-n.r.). Ce am astăzi: Sunt măritată. M-am mutat într-un oraș mai mare. Iubesc și sunt iubită”.

Marina a mai spus și că nu încearcă în niciun fel să mascheze diferența de vârstă de 15 ani dintre ea și actualul ei partener. „S-a îndrăgostit de mine cu toate cicatricile de la operații estetice, celulită și personalitate. Nu vreau să par mai bună decât sunt”. Cei doi ruși au semnat un contract prenupțial, Marina asigurându-se că își va păstra toți banii și toate bunurile în cazul unui divorț de noul ei soț.

Marina și Vova, actualul ei partener, care este fiul fostului ei soț. Foto: InstagramSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Citește și: Se iubește cu fratele vitreg și are doi copii cu el. Se lovesc de critici la tot pasul, dar vor să se căsătorească

Citește și: Un băiat de 19 ani și o bunică 56 de ani formează un cuplu. Cei doi se vor căsători