La 17 ani, Meagan White, din Lilydale, Tasmania, a fost diagnosticată cu sindromul Mayer-Rokitansky-Küster-Hauser (MRKH), o tulburare care însemna că nu ar putea niciodată să aibă un copil.

Tânăra, care are acum 28 de ani, se temea că visul ei de a deveni mamă nu se va împlini niciodată după ce fetița concepută de ea și de soțul ei, purtată de o mamă surogat canadiană, a murit, din păcate, la numai 21 de săptămâni.

Dar, după ce a făcut mai multe analize, mama lui Meagan, Maree Arnold, a descoperit că ar putea fi mamă surogat pentru fiica ei. Astfel, femeia de 54 de ani și-a născut propriul ei nepot, prin cezariană,, Winston lon, pe 13 ianuarie.

Cezariana a fost planificata cu luni înainte și nașterea a decurs conform planului; grupul a ajuns la spital la 7 dimineața și până la 9 dimineața îl aveau pe micuțul Winston în brațe.

„A fost și este un vis devenit realitate. Când l-am văzut prima dată, a fost dragoste la prima vedere. El a umplut inimile într-un mod de care nu am știut niciodată că este posibil”, a spus Meagan.

„Am fost amândoi prezenți la naștere. Nu emoționați, ci doar entuziasmați, iar doctorul nostru a fost fantastic, informativ și calmant”, a adăugt ea.


Maree, care este mamă a cinci copii și lucrează la propria fermă, a spus că nașterea a fost „perfectă” și că a fost încântată să-și poată purta în pântece nepotul.

„Întotdeauna am presupus că aș fi prea bătrână să fac așa ceva, dar asta arată doar că trebuie să pui mereu întrebări. Este o experiență atât de specială pentru mine și sunt super încântată să-mi pot ajuta fiica’, a spus ea.

Având în vedere că Maree intrase deja la menopauză, i s-au administrat medicamente pentru a inversa procesul și pentru a-și îngroșa mucoasa uterului pentru a se pregăti pentru sarcină.

„Prima mea îmbrățișare a fost super specială și una pe care nu o voi uita niciodată.”

GRANDMA GIVES BIRTH TO OWN GRANDSONSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6Maree a spus că micuțul Winston este tot ceea ce ar putea cere și mai mult și îi place să-i vadă pe Meagan și pe soțul ei Clyde atât de fericiți.

„Sper doar că povestea noastră îi va încuraja și pe alții să facă la fel ca noi – cu siguranță aș face totul din nou.”

Meagan știa că ceva nu era chiar în regulă cu ea cu ani în urmă, când toate fetele de la școală începuseră să aibă menstruație, cu excepția ei.

„Eu și mama am fost la un medic și am descoperit că am MRKH, ceea ce înseamnă că m-am născut fără uter și, prin urmare, nu voi avea niciodată menstruație”, a spus ea.

„Însemna, de asemenea, că nu am putut niciodată să port un copil; cu toate acestea, am avut ovare care lucrează, astfel încât să pot avea un copil biologic cu ajutorul unei mame surogat. Desigur, fiindcă eram doar un adolescent la acea vreme, nu m-am gândit prea mult la asta. Dar după ce l-am întâlnit pe acum soțul meu Clayde, în vârstă de 28 de ani, în 2015, am știut că vreau să întemeiez o familie și să fiu mamă”, a mai adăugat tânăra mămică.

Mama și fiica au fost de acord că această experiență le-a apropiat ca mai mult ca niciodată.

„Eu și mama suntem atât de apropiate; vorbim în fiecare zi. Nici măcar nu pot să exprim în cuvinte cât de recunoscătoare îi sunt”, a spus Meagan.

„Relația noastră este atât de specială. Nu există nimeni altcineva cu care aș fi preferat să trec prin asta”, a mai adăugat ea.

Maree ar putea fi cea mai bătrână mamă surogat din Australia. Până în prezent, titlul îi aparținea Antoniettei Di Maggio, din Sydney, care în 2015 l-a născut pe nepotul ei din partea fiicei Claudia Luca, la vârsta de 53 de ani.

Citește și: De la 116 kg, Meredith Hutson a ajuns la 56 de kg, pentru a îmbrăca rochia de mireasă dorită! Cum a reușit această performanță

xEa are 61 de ani, el, 24 de ani. Se iubesc nebunește, s-au căsătorit și acum își doresc un copil

xDe la 105 kg a slăbit până la 55 de kg. Cum a făcut reușit o femeie de 46 de ani să piardă 50 de kilograme