Shelby Johnson a fost tot timpul foarte slabă, iar în ultimile cinci luni reușișe să ajungă la 54 de kilograme, simțindu-se mai fericită și mai sănătoasă ca niciodată. Însă, potrivit tinerei, prietenul ei nu era de aceeași părere de ea și i-a spus să slăbească. Ea a decis să facă public mesajul bărbatului, iar sute de internauți i-au sărit în apărare și au sfătuit-o să-l părăsească pe iubit.

„Am 54 de kilograme. Am această greutate de cinci luni, iar prietenul meu mi-a zis că ar trebui să slăbesc. Exagerez pentru că mă simt rănită de această remarcă? Nu pot să înțeleg cum cineva care susține că te iubește poate să-ți spună așa ceva”, a scris Shelby în mesajul ei pe Twitter, în care a atașat și imagini cu mesajele primite de la  iubitul ei.

Shelby Johnson și-a părăsit iubitul

Tânărul îi scrie în mesaje că burta ei e mai mare decât a lui, ceea ce e „ciudat” și că trebuie să slăbească. Shelby l-a întrebat dacă o consideră mai puțin atractivă din cauza faptului că s-a îngrășat, iar răspunsul lui a fost că nu crede asta, dar s-ar putea pe viitor să creadă, dacă continuă așa.  „Ai început să faci burtă de bere, iubito”, i-a scris acesta. Iubitul ei îi reproșa că arăta mult mai bine, când a cunoscut-o. Johnson i-a explicat că are aceeași greutate pe care o avea și în urmă cu două luni, când au început o relație.

Postarea tinerei s-a viralizat imediat. A strâns zeci de mii de like-uri și peste 5.000 de comentarii, iar sute de internauți au sfătuit-o să-l părăsească. „Părăsește-l și caută pe cineva care iubește totul la tine”, „Nu te merită. Nu ai de ce să păstrezi negativismul în jurul tău. Arăți minunat”, au fost câteva dintre comentariile internauților.

„În liceu aveam între 37 și 41 de kilograme și doctorii nu știau să-mi spună de ce nu reușesc să mă îngraș. La 20 de ani, am început să iau în greutate și când am reușit m-am simțit foarte feirictă și sănătoasă. M-am chinuit mult să ajungă la greutatea aceasta. Am ajuns la 54 de kilograme”, spune Shelby.

Tânăra a decis în cele din urmă să-și părăsească iubitul, povestind că acesta s-a supărat foarte tare pentru că a făcut publice mesajele de el și a fost criticat de foarte mulți oameni. „Mi-a spus că se va folosi de acestă experiență pentru a deveni un om mai bun pe viitor”, a spus tânăra.

 

Citește și: