Tânăra care are doi copii cu fratele ei vitreg se luptă pentru a primi dreptul de a se căsători cu bărbatul pe care-l iubește. Ana a fost abandonată de tată când era mică. A știut mereu că are un frate din partea tatălui, dar nu a dat de el până la 20 de ani.

Cei doi frați de tată s-au găsit pe Facebook

“Mama mi-a spus că tatăl meu ne-a părăsit pentru a-și face o familie cu altcineva cu care avea și un copil”, a spus Ana. Curioasă să știe mai multe despre acea parte a familiei, a început căutările și a dat de Daniel, fratele de tată, pe Facebook, scrie Daily Mail. L-a și găsit, iar scânteile au apărut rapid. Nu cele generate de vreun conflict, ci acelea ale unei povești de dragoste.

„Nu am vrut să recunoaștem, eram furioși pe noi pentru că ne-a fost greu să acceptăm și să spargem acest taboo. Suntem frați, chiar dacă nu ne simțim așa”, a declarat femeia. Despre prima lor interacțiune romantică, spaniola a spus că a avut loc în timpul unui dans, la o petrecere. S-au apropiat unul de celălalt și au căzut pradă impulsului de a se săruta.

cuplu format din frate si soraSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

“Acel sărut a fost o rupere a tuturor barierelor. A fost granița dintre înainte și după, a fost o trezire la realitate”, a spus și Daniel.

În ciuda eforturilor de a menține o relație ca între frați vitregi, cei doi s-au întâlnit câteva zile mai târziu de la aces sărut, iar de atunci sunt inseparabili. “Imaginează-ți că placi o fată și, dintr-un motiv ce ține de moralitate, îți e interzis să fii cu ea. E un lucru greu pe care să-l gestionezi”, a mai mărturisit bărbatul.

Fratele și sora și-au recunoscut relația la televiziunea spaniolă

În urmă cu câțiva ani, Ana și Daniel au decis să se comporte precum un cuplu. O vacanță în Londra a fost ocazia pentru a se purta prima dată ca o pereche. S-au ținut de mână pe stradă, au mers la cine romantic și s-au sărutat în public.

La începutul acestui an, cei doi și-au spus povestea la o televiziune spaniolă. “Nu am vrut să le spunem unuia câte unuia povestea noastră. De aceea am decis să o facem așa”. De la acea apariție publică se luptă cu criticile din mediul online. “Au fost oamni pe social media care ne-au scris că o să ardem în iad”.

Sora și fratele vor să se căsătorească

cuplu format din frate si sora
Ana și Daniel sunt frați vitregi, dar au doi copii împreună și vor să se căsătorească. Foto: Instagram dnielparra

Ana și Daniel au doi copii împreună și încearcă să obțină dreptul de a se căsători. “Societățile ar trebui să evolueze și să nu se mai țină cu dinții de tradiționalism. Nici homosexualilor nu le era permis să se căsătorească, dar acum o pot face. Ne iubim și asta ar trebui să primeze. Nu facem rău nimănui. De aceea vrem ca oamenii să ne cunoască povestea”, a încheiat Ana Parra.

Citește și: Ce e dragostea adevărată? Faceți cunoștință cu acest cuplu. Gestul suprem pe care Bill l-a făcut pentru soția bolnavă de Alzheimer

Citește și: Un băiat de 19 ani și o bunică 56 de ani formează un cuplu. Cei doi se vor căsători

Citește și: Te-ai săturat de monotonia din cuplu? Uite câteva activități de făcut acasă pentru a vă diversifica relația

Citește și: Povestea de iubire dintre Valeria și Virgil Ogășanu. „Tata suferă enorm, s-au iubit, s-au adorat toată viața, a fost o iubire imensă”