Alecx Tincu (32 de ani) și Bobbie Muir (24 de ani) s-au cunoscut acum 7 ani, într-un parc de distracții în care românul nostru era angajat. Bobbie, tânăra scoțiancă originară din Whitburn, Lothian, avea doar 17 ani pe vremea aceea și se pare că șarmul conaționalului nostru a amețit-o mai rău decât caruselul în care s-a dat.

Bobbie era în parcul de distracții împreună cu o prietenă și a recunoscut că Alecx i s-a părut sexy imediat ce l-a văzut. Unul dintre colegii băiatului a auzit, l-a strigat și i-a spus. Așa a început totul. A doua zi ieșeau la prima lor întâlnire, la McDonald’s, iar șase luni mai târziu, în septembrie 2016, ea îl cerea în căsătorie. S-au căsătorit în 2018.

Bobbie Muir și Alecx Tincu și-au spus povestea de dragoste pentru The Sun

Bobbie Muir și Alecx Tincu au trei copii: „El mi-a schimbat lumea”

Acum au trei copii, Drew (5 ani), Nico (3 ani) și Montana (1 ani), și sunt fericiți. „Nu mă așteptam la așa ceva când m-am dus la bâlci, în acea seară. M-a impresionat și, imediat ce a intrat în viața mea, a schimbat-o în bine. Am avut și noi momentele noastre dificile, cu suișuri și coborâșuri, dar ce căsnicie sau relație nu are? Sunt atât de fericită de cum au decurs lucrurile, iar comentariile răutăcioase, de la oamenii cu mintea îngustă, nu contează deloc pentru mine”, a povestit Bobbie Muir pentru jurnaliștii de la „The Sun”.

La început, românul și scoțianca au avut o relație la distanță, pentru că el era mereu pe drumuri. „Eu am crezut că este polonez. Nici măcar nu știam că România este o țară. A trebuit să-mi arate unde este. M-am simțit atât de prost”, spune Bobbie.

Însă, cum nu e niciodată numai lapte și miere, între ei au intervenit scepticii. Din cauza diferenței de vârstă de opt ani, mama lui Bobbie și prietenele ei au avertizat-o să fie atentă. Însă Alecx a demonstrat încă o data că are intenții serioase și și-a schimbat serviciul, pentru a nu fi mai mereu plecat.

Cei doi mai primesc încă mesaje răuvoitoare, de la oamenii care cred că românul stă cu Bobbie doar pentru viza de Marea Britanie. „Încearcă să se dea deștepți, dar cred că sunt doar geloși pe tot ce avem noi. E incredibil de frustrant și de enervant”.

Engleza lui Alecx, acum muncitor la un depozit, s-a îmbunătățit considerabil de-a lungul anilor. De asemenea, copiii lor vorbesc și limba română, pentru a fi pregătiți să-și petreacă vacanțele în țara natală a tatălui lor. „Este un vis să-i ducem acolo, să-și întâlnească familia. Ne-am dorit să o facem de mai mult timp. Pur și simplu nu-mi vine să cred că ceea ce credeam că a fost o distracție la bâlci s-a transformat în ceva atât de uimitor. El mi-a schimbat lumea”, a mai spus Bobbie pentru publicația britanică.

Citește și: