A doua zi, o altă lovitură, când, aflat la piscină, Hartman a văzut cum fetița e izolată ba chiar izgonită din piscină atât de copii cât și de părinții lor. Momentele care i-au frânt inima au marcat începutul unei noi vieți. Acest nou drum a însemnat pentru tatăl de 53 de ani mai întâi vânzarea afacerii de succes în domeniul construcțiilor, apoi a caselor pe care le deținea, obținând sumă potrivită pentru a realiza marea sa dorință: un parc destinat copiilor cu dizabilități, unde nimeni nu va mai fi umilit și izolat.

Sătul de umilință, i-a construit fiicei bolnave un parc doar al eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Happy Friday, friends! #FridayFeeling #MorgansInspirationIsland #MorgansWonderland #TexasToDo #inclusion

A post shared by Morgan’s Wonderland (@morganswonderlandtexas) on

Citește și: Malia, fiica lui Obama șochează din nou. Comportament ciudat la un festival de muzică. Cum a fost surprinsă adolescenta

A făcut o investiție de 35.000.000 $

Timp de trei ani, omul a căutat experți și arhitecți, a obținut donații și apoi a început construcția a ceea ce azi este Morgan”s Wonderland, un parc de distracții care include și unul acvatic, ambele destinate tutoror copiilor și adulților cu dizabilități. Investiția  a însemnat nu mai puțin de 35 de milioane de dolari. Cu ajutorul terapeuților și urmând dorințele fiicei sale, Gordon Hartman a făcut singur  schița parcului iar intrarea este gratuită. ”Întreținerea parcurilor costă circa un milion de dolari pe an.

Oamenii cu inimă mare mă ajută să țin Morgan”s Wonderland deschis. Nimic nu mai contează atunci când părinții vin la mine cu lacrimi în ochi și îmi mulțumesc pentru că,  aici, umilința și izolarea nu mai există pentru copiii lor și pentru ei”, a mărturisit Hartman pentru revista People. Povestea impresionantă  a făcut înconjurul continentului american iar oamenii au donat milioane de dolari.

 

Citește și: